Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. november 9., szerda

Új elnöke van az Amerikai Egyesült Államoknak !

Minden elemzői várakozást felülírva Donald Trump lesz az Egyesült Államok 45-ik elnöke.


A 70 éves Donald J. Trumpot az utolsó pillanatig nem vették komolyan sem az Egyesült Államokban, sem a világon. Lesajnálták a politológusok, a közvélemény-kutatók és a mainstream média is. 
Pontosan az és úgy történt, amit Trump megjósolt: Brexit plusz lett Amerikában. Azaz a rejtőzködő szavazók a választás napján mellette döntöttek.
A választók üzenete világos: nemet mondtak, visszautasították az elmúlt nyolc évet és annak kulcsfiguráját, Hillary Clintont. (Talán így kellene tenni az elkövetkezendő választáson a hazai választóknak is. Azért lássuk be, sajnos erre itthon nagyon kicsi az esély !)
Az amerikai nép demokratikus úton új vezetőt választott. Döntésüket tiszteletben kell tartani.
Szerk;Posta S.

3 megjegyzés:

  1. A demokráciának nevezett álságos, hazug rendszer lényege a korrupció és a tisztességtelenség!
    Csak király, császár vagy katonai tribunus képes egy országot bölcsen és önzetlenül kormányozni.
    A többpárti demokráciák sosem lesznek mentesek attól, hogy felkapaszkodott, karrierista politikusok saját zsebre tereljék az erőforrásait, az államok közötti morális és szellemi különbséget csak annak aránya határozza meg, hogy ezek mégis, mennyit is lopnak el.

    VálaszTörlés
  2. Nem akarok túl okoskodni, de az emberek általában valami,ill. valaki ellen szavaznak.
    Így volt ez nálunk az elmúlt két választáskor is, hiszen az emberek Gyurcsány ellen szavaztak,így tudott a Fidesz nyerni.
    Két rossz közül a jobbnak látszó rosszat választják !

    VálaszTörlés
  3. Nem Trump győzelmének örülök, hanem Clintonné bukásának. Sosem felejthetjük el, hogy a volt külügyminiszter ránk szabadította az André Goodfriend nevű szélhámost, aki ma már bíróság előtt is bizonyított módon fals hírekre alapozva próbált az ország ellen áskálódni, vett részt tüntetések szervezésében és a békétlenség szításában Magyarországon.
    Egy nagyhatalom képviselője így nem viselkedhet, Hillary Clinton végre oda került, ahova való, a politikai szemétdombra.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.