Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. augusztus 21., péntek

A háttérhatalom diszkrét bája...

 A kérdés; miért indult meg a tömeges bevándorlás Európába-és csak az EU-ba ?
Az IÁ (Iszlám Állam) háborút folytat Európa ellen és talán ennek része a tömeges bevándorlás ? Ez elképzelhető !


Az viszont érdekes, hogy ez a háború nagyban eltér a történelem eddigi háborúitól és ez adja a terv zsenialitását amely kirajzolja a véres aszfaltra a háttérhatalom árnyékát. 
De miről is beszélünk:
-Egy hirtelen jött 'állam' fegyveres konfliktusban áll a teljes nyugati (keresztény) világgal úgy, hogy a területén egyetlen hadieszközt, de még egy árva, üres töltényhüvelyt sem gyártanak.
 
-Ez az 'állam' működőképes, működő infrastruktúrával, gazdasággal rendelkezik. De miből szerzi a bevételeit? Kitől szerzi be a hadianyagot, utánpótlást, pótalkatrészeket? Mert ahhoz a sok terepjáróhoz bizony ezek kellenek (gyártmánytól függetlenül). Ki szervizeli a hadifelszerelést? Honnan van hozzá szaktudása? Melyik kikötőbe érkezik az utánpótlás? Milyen fennhatóságú hajó hozza? Mely cég bérli a hajót stb stb stb...és sorolhatnánk tovább !
Ha még létezne egyetlen újságíró(újság) az egy hét alatt lerántaná a leplet erről a szatíráról.
 
-Honnan volt filmes szakemberük a propagandavideóikhoz? Ki készítette azokat (NAGYON professzionális filmekről beszélünk)...n+1 helyen sántít a történet.
A valódi kérdés most  az, hogy ezt miért nem látják az emberek! Nos ez az árnyék valódi sikere!
Szerk;Posta S.

Tudod ki kémkedik utánad ?

 A "Tűzróka" megmutatja !

Nem is gondolnánk, hány oldal les ránk, amikor felkeresünk egy-egyet közülük. A Lightbeam nevű Firefox-kiegészítő éppen arra hivatott, hogy megmutassa, kik kíváncsiskodnak utánunk, akár a tudtunkkal, akár anélkül. A kiegészítő letöltése után felkerül az ikonja az eszköztárba, s ha munkára akarjuk fogni, egyszerűen kattintsunk rá, miután felléptünk egy oldalra.



 Egy szép interaktív grafikon mutatja a meglátogatott honlapokat, a hozzájuk kapcsolódó oldalakat, amelyek „sütiket” használnak, és azt, hogy miként is kapcsolódnak egymáshoz ezek az oldalak. Bármelyikre kattintunk közülük, megláthatjuk, hogy hol vannak a szervereik. 
A legszebb az egészben, hogy bármelyik oldalt blokkolhatjuk, kikapcsolhatjuk a követést. Ha előnyben részesítjük az áttekinthetőséget, akár listás megjelenítést is kérhetünk a grafikon helyett. 
Barta P.

Bezzeg a mi időnkben...

Talán harminc év múlva így fogunk visszaemlékezni ezekre a "régi szép időkre" !?


 "Igaz, hogy Katalin nagyanyád idős korában csirkefarháton élt, de legalább nem kellett kitolni a hóra, mint szegény Amarilla nénédet!"

"Nem mondom, hogy szép dolog volt köpőcsövezni a tanárt a suliban, de legalább nem golyóálló üvegfal mögül tanított."

"Az se volt jó, amikor a Lakatos Ricsike elvette apád zsebpénzét, de nem jutott volna eszébe gépfegyverrel lövöldözni!"

 "Én nem mondom, hogy a déli kerítés olyan szuper dolog volt, de legalább Borsod körül még nem volt fal. Szabolcsba is be lehetett hajtani katonai kíséret nélkül!"

 "Két órát álltunk sorba egy Sziget-jegyért a tűző napon, de a nagyszínpadon legalább Pepsi molinó volt, és nem kokain reklám!"

 "Nem örültünk, amikor kötelező egyetemi tantárgy lett a holokauszt, de legalább érettségizni nem kellett belőle!"

 "Való igaz, a választásokon lejtett a pálya. De nem is Brüsszelből nevezték ki a szakértői kormányt!"
Szerk;Posta S.