Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 8., kedd

Ésssss ime a robotok kora

Tessék, itt a világ legmocskosabb szájú robotja !









A szél rossz szokása, hogy összefújja a...

Ma reggel robbant a hír, miszerint Gönczi Gábor 19 év után otthagyja az RTL Klubot, hogy a konkurens TV2-nél folytassa pályafutását. 
(Hasonlóan Ördög Nórához, mert ugye van az a pénz, amiért..., bár feltételezhetően ettől még a Vajna TV nem fog több nézőt gyűjteni, akárhogyan is erőlködik. )

Az femina.hu szerint a műsorvezető távozását nem sokkal ezelőtt az RTL Klub sajtóközleményben erősítette meg.
"Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól és más televíziós társaságnál keres kihívásokat, felmondási idejét a mai nappal megkezdte. Így a következő hetekben még láthatják őt a Fókusz nézői, ahogy azt is, hogy az ország legnépszerűbb napi magazinműsora nyárra teljesen megújul, új arculatot és főcímet kap, ennek előkészületei már javában zajlanak. Műsorvezetői fronton is lesznek változások, Barabás Évának új váltótársa lesz" - olvasható.
- Szerencsére a Fókusz szerkesztőségében számtalan tehetséges riporter dolgozik, közülük kerül majd ki az új műsorvezető - mondta el Jakab Ádám, a Fókusz főszerkesztője.
Szerk;Posta S.

Saul fia...

A film főszereplője, "Röhrig Géza szerint a forgatás közben egyáltalán nem az motiválta az alkotókat és színészeket, hogy a Saul fiából sikerfilm legyen,"  nyilatkozta a M1 híradójának.
Ami a jövőt illeti, Röhrig Géza úgy fogalmazott: "ez egy furcsa pillanata az életemnek, ha a Saulhoz hasonló szerepet látnék, szívesen vállalnám, de a limonádé, pénzért való színészet nem vonz. Semmi sincs jelenleg, amin dolgoznék.

 Sikerült !
(A kép kattintva nagyítható !)                    cinemacity.hu /képernyőkép/
Barta P.

Olvasói kommentár...

...egy tegnapi írásunkhoz.

"Tény, hogy a nép rettenetes birka módjára viselkedik, mely cselekedetet általában jogkövetőnek szoktunk nevezni.
A jogkövető embernek három fajtája van: van, aki nem sért törvényt, mert galamblelkű, ezek nagyon kevesen vannak.
Van, aki nem sért törvényt, mert ennyire hülye, ebből sincs sokkal több.
A többség azért nem sért törvényt, mert jobban szereti a konszolidált életvitelt, a nyugalmat, és felméri ésszel, hogy a bűnözésből származó előny egy európai társadalomban sokkal csekélyebb, mint a várható retorzió hatása, azaz megmarad nem-bűnelkövetőnek, azaz a törvény fékentartja. EZ a lakosság döntő többsége. Én is ilyen vagyok. Nem azért nem megyek lopni gyilkolni, mert nem vagyok képes rá: dehogynem. Hanem mert nem akarok börtönbe kerülni, mert ott nekem nem jó, ott csak a mélyigényteleneknek jó.És ez a lényeg.

Más szavakkal: amíg a társadalmi rend valamilyen, nagyon alacsony szinten is, de adott, míg van államhatalom, míg megvan a közrend morzsája (tényleg csak morzsája...), amíg van REMÉNY arra, hogy a dolgok normálisan működjenek, addig azok az emberek, akik konszolidáltak, akiket a nevetséges törvények is féken tartanak (amit a mélyigénytelenek kiröhögnek, meg a maffiózó politikusok), addig ezek az emberek, az utolsó utáni pillanatig, ragaszkodni fognak a társadalmi rend illuziójához, mert ők a rendben érdekeltek.
Mihelyt azonba összeomlik egy hatalom, az óriási tömeg embernek hirtelen nem lesz vesztenivalója többé.
Marx "elvtárs" ezt úgy fogalmazta meg: "mikor a proletár már csak a láncait veszítheti."

Nos, ezt nevezzük forradalomnak, amelyet egyébként mindig egy hangos és elszánt kisebbség indít el a hatalom ellen, -a többség hallgatólagos támogatásával vagy közönyével- de a végeredmény mindig azonos!"
Barta P.