Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. november 23., szombat

Rablás Hajdúsámsonban !

Amiről nem szívesen beszél a "közmédia". Vagy Te hallottál róla ? !


Hajdúsámsonban szerdán este 18 óra körül egy "fiatal" (?) az utcán odament egy gyerekhez, elvette tőle a mobiltelefonját és elszaladt vele. A sértett a rabló után ment és megpróbálta a telefont visszakérni, azonban a tettes az egyik utcasarkon megfogta a gyermek nyakát, elővett a zsebéből egy bicskát és fenyegetni kezdte a megrémült fiút, aki aztán haza sietett.

 Ezt a bicskát tartotta a gyerek nyakához (fotó: police.hu)

A gyermek édesapja aznap este telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját az esetről. A Készenléti Rendőrség járőrei otthonában fogták el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves hajdúsámsoni lakost, akinél az egyenruhások megtalálták az eltulajdonított telefont és az elkövetéshez használt kést. 
A készenléti rendőrök N. Lehelt előállították a Nyíradonyi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.
Vele szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse folytatja.
Szerző;Civishír
Szerk;Posta S.