Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 13., hétfő

Büdös lett a "parádé" !

A tegnapi nappal befejeződött a "Budapest Pride".


Több ezren már jóval azelőtt megérkeztek, hogy a menet elindult volna. Tömegek vonultak a kordonon belül, és bár  itt-ott felbukkant egy -egy hangoskodó ellenző, nem tudtak megzavarni senkit és semmit. Feltűnő volt, hogy a szervezők által számolt 16 ezres tömeget nagyon sok rendőr kísérte. 
Soha ennyien és soha ilyen hatékony biztosítás mellett nem vonultak még Budapesten ! (Azért érdekes lenne tudni, mennyibe is került ez a biztosítás az adófizetőknek, bár a kérdés költői, mert szerintem ezt soha nem fogjuk megtudni  !-a szerk. ) 
Az idei Pride 16 órakor a Nagymező utca - Andrássy út kereszteződéséből indult, és 18 óra után ért a Tabánba. 
A Kis Földalattinál, az Oktogontól a Nagymező utcáig 4-5 méterenként állnak párban az egyenruhások. A felvonulásra igyekvők azzal számolhattak, hogy a Nagymező utca magasságában az Andrássyn csak alapos átvizsgálás után engedték be őket a kordonon belülre, sőt, egy következő vizsgálat volt az Opera előtt is. 
Így a tiltakozóknak esélyük sem volt az ellenvéleményüket hangoztatni, de ezt sikerült valakiknek érdekes módon megoldani !
Történt ugyanis, hogy valakik az Opera környékén és az Andrási úton lévő zöldterületet a "parádé" előtt folyékony fekáliával "trágyázták" meg, ami a környéket "masszív szarszaggal" árasztotta el ! 
Hogy az időzítés szándékos volt e vagy sem, nem tudni, de ha a "szagosítás" véleménynyilvánítás volt, akkor sikerült ! forrás 
Szerk;Posta S.