Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 18., szombat

Sámsonkert 2015 Július 18

Nyár van...délután 15 óra...



sakema

Mostantól otthon is készíthetsz igazolványképet !

Nem kell elmenni fényképészhez, automatához a vízumkérelemhez, diákigazolványhoz szükséges fotó miatt, elég az okostelefon.

Kép:Google.com
 
Tetszés szerint a mobil előlapi – vagy akár a magasabb felbontású képeket készítő hátlapi – kameráját képes használni a Handy Apps által fejlesztett Passport Photo ID Studio alkalmazása. A szellemesen egyszerű alkalmazás által készített képet használhatjuk elektronikusan, vagy a Google Cloud Print segítségével kinyomtathatjuk.
Világszerte mintegy 100 ország, mostantól Magyarország szabványait is ismeri a program.
A Passport Photo ID Studio innen ingyenesen letölthető.
Forrás: google
Barta P. 

"Nyócker" ! Nincs több kérdés !

Munka közben lopták el egy mentőmotoros értékeit a főváros VIII. kerületében péntek délelőtt. A motoros éppen az egyik ház udvarában segített egy életveszélyes állapotban lévő férfin, aki rosszul lett. -írja a ma.hu.

 A kép illusztráció
Eközben vette észre, hogy valaki kilopta a kapuban álló mentőmotoron hagyott zubbonyából a mobiltelefonját, az iratait és a pénzét – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. 
(Ilyen mélyen van Magyarország! Bár a két hét már régen letelt ! Ha mindent más problémát kizárnánk, még akkor is azért vagyunk mélyen a bugyorban, mert nemcsak mint magyar embereknek, de a világon minden tisztességre szomjazó társadalomnak ha a közbiztonsága ilyen rossz, ott gyökeres változásra és megújulásra van /lenne/ szüksége. És ugyebár a gyökeres változást hívjuk a jelen politikai zsargonban radikálisnak !-a szerk.)
Szerk;Posta S.