Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 16., péntek

Mindenütt jó,de legjobb máshol ?

Az egykori Való Világ szereplő, Simor Olivér besokallt a magyar igazságszolgáltatástól! Nem érzi magát biztonságban, ezért kedvesével elhagyják hazánkat.

VV Olivért még 2009-ben támadta meg három férfi. A késelés során a tüdeje, a veséje és kis híján a szíve is megsérült. Élet-halál között lebegett, de támadóját akkor szerencsésen elfogták. Most azonban kiderült, hogy másfél év után elengedték, hogy szabadlábon védekezhessen, de azóta nyoma veszett, így az ügy végére nem tudnak pontot tenni.
Érthető tehát, hogy Olivér, akit nagyon megviselt a dolog, nem érzi magát biztonságban Magyarországon és elégedetlen a helyzettel. 
Simor az esetet hosszasan taglalta Facebook oldalán, ahol azt is bejelentette, hogy párjával, Enikővel a tengerentúlra költöznek.

Részlet az írásból;
(...) mert a másik történet főszereplője sajnálatosan én vagyok, és Ká sztorija kapcsán is folyamatosan eszembe jut, hogy mi történt velem öt éve április negyedikén, és mit kapott az a szemét köcsög, akire úgy látszik, hogy a törvény másként vonatkozik.
5 éve Békásmegyeren hárman belém kötöttek, és a háromból az egyik, egy roma származású "úr" hátulról tüdőn, vesén, majd szívtájékon szúrt. 

Megpróbálok finoman fogalmazni, hogy ne jöjjön az ombudsman, meg ne kiáltsanak ki "rászistának", és persze ne kerüljek börtönbe azért, mert én szemétláda, le merészeltem írni a "c" betűs szót. 
Ma sajnos Magyarországon nekünk, Magyaroknak ugyanis félni kell az ilyen jellegű dolgoktól, és kurvára oda kell figyelni a részletekre.
Visszatérve az esetre, szóval aki megszúrt, SOHA ÉLETÉBEN, EGYETLEN KIBASZOTT NAPOT NEM DOLGOZOTT 85-ÖS SZÜLETÉSE ELLENÉRE SEM! SOHA!... Olvasd tovább itt a teljes írást!
Szerk;Posta S.