Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 24., csütörtök

Tanulni való.

"Üdvözlöm az oldalt és olvasóit!

Tegnap nevetve néztem késői vacsora közben a műsort nem szoktam külön követni,de ezt ajánlom mindenkinek.
A műsorban egy fiatal újságíró, aki nincs tisztában sok dologgal és egy hozzáértő ember beszélget teljes FÜGGETLENséggel(de igazsággal), az elején.. a végén már nagyobb vitába fajul.
A műsor ami előtte,volt arról folyik a vita. Az előzmény Itt nézhető meg !
(Sajnos nincs feliratos verzió,esetleg ha talál hozzá valaki, azt megköszönném.)
Itt pedig az eztán következő műsor..  a lényeg ahol az agy-mosott és a kultúra találkozik (közbeleszólások az ifjonc részéről)"
Anonym voltam. (email cím)



Búvároktól kért segítséget !

Keller Laros és csapata éjszakai rájamegfigyelésen volt, amikor a harmincméteres mélységben kivilágított területen feltűnt előttük egy delfin. Hosszan és komótosan úszkált a búvárok körül, majd egyszer csak Keller Laros körül kezdett el körözni és folyamatosan a hasát mutatta neki.
A merülésvezetőnek hamar feltűnt a különös viselkedés, tüzetesebben szemügyre vette az állatot és ekkor vette észre az uszonya köré akadt halászhálót, valamint az állat testébe akadt horgot is.

Az állat teljesen nyugodtan tűrte, míg kiszabadították a háló fogságából és miután a búvár a damil nagy részét sikeresen eltávolította, békésen továbbúszott. Videón is sikerült megörökíteniük az esetet, ami nemcsak szívmelengető, de egyben az első olyan felvétel, amin az látható, hogy egy vadon élő állat az emberektől kér segítséget!

Youtube forrás