Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. február 16., csütörtök













 A Jobbik jogi kabinetének vezetője üdvözölte, hogy az új Btk. elfogadása esetén bizonyos körülmények teljesülésekor - az arányosság követelményének megfelelve - jogos önvédelemnek minősülhetne a támadó megölése is. Az ellenzéki párt ugyanakkor azt kezdeményezi majd az új Btk. parlamenti vitájában, hogy egy lakás, vagy ingatlantulajdon bekerített területére való jogtalan behatolás esetében "az ellenkező bizonyításáig" kötelezően úgy kelljen tekinteni, hogy az a behatolás az élet kioltására is irányuló támadás. Emellett a Jobbik az új fegyvertartási törvény kapcsán kezdeményezi a birtokvédelmi lőfegyver kategóriájának bevezetését is !!   Tovább itt

Zenék között válogathatsz !!

                                 Folyamatosan bővülő tartalommal... !
                    
                                      Csak egy kattintás lentebb..
                                                  Te döntesz !


A harmadik...

A Bálint-nap, vagy ahogyan amerikanizált formában használjuk, a Valentin-nap alkalmából találtam az alábbi eszmefuttatást,gondoltam megosztom mert érdekes.
Szerintem ez eléggé elterjedt életforma bár nagyon sokan tagadják,vagy más tevékenység mögé próbálják rejteni alibiként,de a mondás itt is igaz -addig jár a korsó a kútra...

"Két ember között akkor jön létre kapcsolat, ha vonzódnak egymáshoz. Az életkor növekedésével alig lehet olyan személyeket találni, akik szabad prédák. Harminc éves kor körül az emberek már általában foglaltak. S akkor kezdődnek a bonyodalmak, ha felbukkan egy izgalmas idegen,-aki szintén párkapcsolatban él- akire úgy reagálunk, hogy szeretnénk meghódítani.
Ilyenkor jön a dilemma, jönnek az elvek, hogy foglalttal, házassal sohasem kezdek, de most mégis. S a másik, a foglalt személy biztat, kellesz nekem, s a kapcsolatomban gondok vannak... - ki ne hallotta volna már ezeket a szavakat.
S itt kezdődik a málnásbeli utazás. Ha az ember nem eléggé határozott, akkor bekerülhet a málnás sűrűjébe, s csak azon veszi észre magát, hogy szúr a málnabokor, vagy nincs elég málna. Mert ha hárman vannak a kapcsolatban, akkor osztozkodni kell, s általában a harmadik személynek jut a legkevesebb."
Aztán telik az idő... Tovább itt