Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2011. december 7., szerda

Feljelentették Dopemant..

Dopeman legújabb dala, a Himnusz sorait is magába olvasztó trágár rap ügyében már a Fővárosi Főügyészség is vizsgálódik, lakossági feljelentések alapján.
Megnéztük, milyen formabontó hazai és külföldi himnuszfeldolgozások kavarták fel a kedélyeket az elmúlt években.Tovább itt..





Egy kommentből...
"Nem gyalázza ő a himnuszt! Az gyalázza, aki fennhangon énekli, de nem aszerint él, amit a himnusz igazán üzen!!! Károgás a himnusz minden olyan torokból, aki palira veszi a Népet!!! Határon innen, vagy túl!
Dopeman "Csak egy Ember!" mint MI!!!!!!!!!! és ha rugdossák, akkor az azt jelenti, : valakit eltalált!!! Vazzzeeee!!!"

Visszaállítják a hadkiegeszítő parancsnokságokat !

 A Hende Csaba honvédelmi miniszter javaslatára elfogadott előterjesztés indoklása szerint bár békeidőben megszűnt a hadkötelezettség, lehetőség van arra, hogy rendkívüli állapotban automatikusan, megelőző védelmi helyzetben pedig az országgyűlés döntésével újra bevezessék.

A miniszter szerint ugyanakkor a hadkötelezettség teljesítésére a katonai igazgatás szerveinek fel kell készülniük, és ennek része lesz a nagykorú, Magyarországon élő állampolgárok törvényben szabályozott adatainak nyilvántartása. Ennek érdekében a jogszabály 2012. január 1-jével létrehozza a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokságát, a honvédség katonai igazgatási és központi adatfeldolgozó szervét. Tovább itt

A hozzászólásokból ...
"Dühös "írja
 "Hülyék ezek? Egy elmebeteg már okozott világégést, most újabb világháborúra készülünk? Ez a lökött kormány már mindennel és mindenkivel harcol, mert mindenki őket "támadja". Jelzem az üldözési mánia is az elmebetegség egyik formája. Nekünk, magyaroknak senkivel nem kell harcolnunk, kivéve a saját, elnyomó, dilettáns kormányunkat. Az ő félreállításukhoz viszont nem hadsereg kell, hanem józan ész. Méghozzá sürgősen!!!" 

A gazdasági válság oka!

Ez egy kiváló film, amit széles körben kellene bemutatni, hogy minél többen felismerhessék a jelenlegi gazdasági rendszerünk hátterét és hatásait!

A film hat részes !