Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 22., hétfő

Majomszeretet

A majmot egy indai vasútállomáson érte majdnem halálos áramütés, és eszméletlenül a sínek közé esett. Ezt látva egy társa rögtön mellette termett, és megpróbálta újraéleszteni: ütögette harapdálta az öntudatlan majmot, majd vizet itatott vele. A videón az is látszik, hogy a mentőakció sikeres volt, és a majom, ha kicsit csapzottan is, de sérülés nélkül túlélte a balesetet.

Még jóformán nincs is vége, de már eldöntötték!

Az X-Faktorban aratott győzelmével Tóth Andi az egész családja életét megváltoztatta. A 15 éves felfedezett szülei is Budapesten kezdenek új életet.


Vasárnap este kiderült, hogy az X-Faktor 2014-es szériáját a 15 éves nagyváradi Tóth Andi nyerte. A tehetségkutató hazai történelmének legfiatalabb győztese alig talált szavakat, amikor az eredményhirdetés után kérdezték mi a terve a jövőjét illetően?
"Ezt nem lehet szavakban kifejezni.Mindenképpen Budapesten szeretném folytatni az életemet, mert nem szeretnék eltűnni. És nem szeretném, hogy a rajongóim úgy vegyék, hogy én csak ezt akartam, ez volt az álmom, és most aztán vége, ennyi volt. Nekem nem. Szeretném minél hamarabb elkezdeni ezt az egészet. Nagyon sok mindenért nem éri meg visszamennem Nagyváradra. Otthon nem sok barátom van, talán összesen három. Sok értelmét nem látom annak, hogy ott éljek tovább" - árulta el Andi, akiért szülei is az X-Faktor stúdiójában szurkoltak.
Tóth Magdolna és Tóth Róbert -Andrea szülei- örömkönnyektől kisírt szemmel újságolták, hogy most a család élete is teljesen megváltozik.
"Pestre fogunk költözni, bár azt még nem tudom, hogy oldjuk majd meg mindezt. Andi már elvégezte a kilencedik osztályt, most lenne tizedikes, csak kihagyott egy évet a verseny miatt. 
A következő tanévet már minden bizonnyal egy budapesti iskolában kezdi. Addig még nekünk is van dolgunk, ugyanis el kell adnunk az erdélyi házunkat, és egy újat kell találnunk itt. 
Emellett a férjemmel fel kell mondanunk a munkahelyünkön, én egy cipőfelsőrészeket gyártó cégnél dolgozom, Robi pedig sofőr. Amíg ezeket elintézzük, Andira valószínűleg az egyik nagymamája vigyáz majd" - újságolta Magdolna.  (Azért nehéz eldöntenünk,hogy ezen sírjunk, vagy nevessünk...-a szerk. )
Forrás;Facebook
Szerk;Posta S.