Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 4., péntek

Más világ...

Miért van olyan érzésem, hogy ez a jelenet provokáció ?

Szerk;Posta S.

Így is lehet...

Barta P.

Öncsonkítás ?

Hosszabb ideje két egyenruhás rendőr tartózkodik a Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján – jelezte a Dehir.hu-nak egy olvasójuk, aki azt is elmondta, úgy tudja, egy önmagát megsértő migráns miatt jelentek meg az egyenruhások a klinikán. 
A Hajdú-Bihar Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a lap megkeresésére közölte, hogy a debreceni rendőrkapitányság munkatársai állampolgári segítségkérést követően szeptember 2-án, szerdán hajnali 3 óra 40 körül 

Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton igazoltattak egy kommunikációra képtelen, zavartan viselkedő férfit, akin sérülések voltak láthatóak. A járőrök a férfihoz mentőt hívtak, a mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba szállították. 
A rendőrök az egészségügyi intézmény területén addig voltak jelen, amíg sikerült megállapítaniuk a 38 éves, Magyarországon menekültkérelmet előterjesztett férfi személyi adatait. 
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi saját magának okozta sérüléseit, sérelmére bűncselekményt nem követtek el. (?) 
A Dehir úgy tudja, több órát vett igénybe, mire sikerült azonosítani a férfit, aki feketebőrű migráns, s az apafai lőtér közelében bukkantak rá. 
A hírportál "egyelőre meg nem erősített információi, de megbízható forrásai" szerint az afrikai  "sokkoló" öncsonkítást végzett magán: levágta a péniszét, és megsértette a herezacskóját is.
(Na de mi van akkor, ha az embercsempészéssel is foglalkozó "rejtett erőforrás" maffiák szállítják az olcsó nőket is nekik, hogy kiszedjék az euro kötegeket belőlük és voltak fizetési, esetleg viselkedési gondok, majd megjelent a szamurájkard ? És itt jön be a képbe, hogy a rendőrség, ne legyen "rasszista", marad az öncsonkítás ? Talán ez is lehet egy változat...-a szerk.)
 Szerk;Posta S.