Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. július 12., csütörtök

Ez várható volt !

                             6 százalékkal drágul szeptembertől a telefonálás a Telekomnál !


A 2012-ben eddig tapasztalt kedvezőtlen gazdasági és piaci folyamatok miatt a Magyar Telekom úgy döntött, hogy fokozatosan, szeptemberi, illetve októberi hatállyal módosítja díjszabását.

A díjszabás módosítását a Telekom igyekezett úgy alakítani, hogy ügyfeleinek terhelését figyelembe vette, valamint tételeiben és jellegében az áttekinthetőségre törekedett, és jelentős új díjtételeket nem vezet be.
A tarifaváltozások megfelelnek a mobil és vezetékes, illetve előfizetéses és feltöltőkártyás díjcsomagok eltérő sajátosságainak, és megőrzik az ügyfelek által kedvelt előnyöket és kedvezményeket. Az előfizetéses mobil csomagokban a havidíj változását mérséklik a lebeszélhető és változatlan árú percek és sms-ek, a feltöltőkártyás csomagokban viszont a változó perc- és sms-díjakhoz nem társul havidíj. A vezetékes szolgáltatáscsomagok havidíjai pedig a változás után is a hatóságilag meghatározott árplafon alatt maradnak.

Az őszi lépcsőzetes és részleges tarifaváltozást elkerülhetetlenné teszik a kedvezőtlen piaci folyamatok, a javulást nem mutató gazdasági környezet hatásai, a vártnál magasabb infláció, valamint az elmúlt időszakban hozott egyes gazdaságpolitikai döntések. Ugyanakkor a részleges díjszabás-módosítás nem a 2012 júliusától bevezetett új távközlési adó fogyasztókra történő áthárítását jelenti. (Még véletlenül sem hiszen ezt már Matolcsy is megmondta,márpedig amit ő mond az úgy is lesz,de ha nem akkor meg tévedett,  ...pedig ő aztán soha nem téved csak az a gond hogy ezt el is hiszi!   [a szerk.] )
Nekem ez jut eszembe erről.
A hivatkozás forrása: tovább itt olvasható
Szerk:Barta Péter