Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. február 29., szerda

Kommentár nélkül !


Rendszerváltás jelzáloggal ?

"Senki, sohasem látta azt a levezetést, vagy bizonylati alá támasztást, amely hitelt érdemlően megmagyarázta, bizonyította volna:miből keletkezett a + 22 milliárd USD adósság, egyetlen év alatt – közvetlenül az első szabad választások előtt, 1990-ben?
Hiszen 1973-1989. között mindössze 1 mrd USD kölcsönt vettünk fel, a melyet 12-szeresen vissza is fizettünk."

Részletesen itt !


Vajon létez(ett)ik a"Rózsadombi paktum" ?


A Rózsadomb a SZOT-szállóval. A rendszerváltás szimbóluma.
Forrás: Creative Commons.



" Sándor " kioktat... ??


Úgy látszik nehéz elviselni,hogy nemcsak "Sándor"az egyetlen ..az a baj, hogy önnön
nagyszerűségétől már annyira elszállt, hogy szinte magának sem köszön.


Kioktatta Sebestyén Balázst egy minapi interjúban Friderikusz Sándor. Szerinte az ifjú pályatársnak mentorra lenne szüksége. Balázs szerint viszont Fridinek volt szüksége reklámra. 

 Összeugrott az RTL Klub két nagyágyúja. -Friderikusz Sándor ma debütál a Legyen Ön is Milliomos!-sal,- de előtte még elmondta véleményét pályatársáról, az utóbbi idők legnépszerűbb műsorvezetőjéről, Sebestyén Balázsról.Fridi az Origónak adott interjúban „korunk termékének” nevezte kollégáját, akinek szakmai vezetőre lenne szüksége „abban a rengetegben”, ahol az ő korában könnyű eltévedni. Fridi a „középkorúvá érett fiatalember” ValóVilágban nyújtott teljesítményét is kritizálta.

Részletesen (Itt) olvashatod.

Sajnos ez tapasztalható manapság szűkebb környezetükben is,ha valaki csak egy parányi lehetőséget /hatalmat/ kap. 
[Vagy vásárol magának!!]

Csütörtöktől új okmányokat kapunk !

Csütörtöktől már nem állítanak ki Magyar Köztársaság feliratú útleveleket, személyi igazolványokat és vezetői engedélyeket, az új alaptörvénynek megfelelően azokon a Magyarország elnevezés szerepel majd.







A január elsejétől hatályos alaptörvényben rögzített országnév-változtatás miatt az okmányokat – a látható és a szabad szemmel nem látható részeken – összesen 167 ponton kell módosítani. Ez érinti például az útlevelet, a személyazonosító igazolványt, a lakcímigazolványt, a jogosítványt, a forgalmi engedélyt és a magyarigazolványt is.  (Itt)