Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 27., szerda

Alekosz beletenyerelt a "lényegbe" ...

...és be is indult a szörnyülködés !

Az Édes Élet szereplője a Dal első elődöntője után hangoztatta megosztó véleményét
“Nézem az Eurovíziót és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy Afrikai, egy Ázsiai vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen meggyőződésű ember képviselje úgy, hogy ráadásul nem is Magyarul énekel” – írta akkor a celeb.
 Megnyilvánulása természetesen (?) sokaknál kiverte a biztosítékot, a görög hős azonban azt állítja, szó sincs rasszizmusról. 

“Nagyon nagy félreértésbe kerültem és kiforgatták a szavaimat. Azért rasszizmussal, hovatovább antiszemitizmussal összemosni ezt az ügyet nagyfokú tájékozatlanságról és merő rosszindulatról tesz tanúbizonyságot. Ezekkel az énekesekkel egyébként semmi gond nincs. Csak azt felejtették el az embe­rek, hogy elméletileg az or­szágot kell képviselnie a dalt előadó énekesnek” – mondta a Borsnak Alekosz.
 A TV2 csoport sajtóosztálya minderről röviden nyilatkozott: “A TV2 Csoport elhatárolódik Alekosz említett megnyilvánulásától. A történtek miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítettük, és elvárjuk, hogy a cégcsoport elveitől idegen megnyilatkozásáért bocsánatot kérjen.” 
És hogy mit szólnak mindehhez az érintettek? Izsák Palmer, Kállay-Saunders  és Benji?-megtudhatod a borsonline.hu honlapján.
Alekosz azóta egyébként (gondolom, ha nem akarta, hogy  a  "szólásszabadság jegyében" kirúgják a tévétől kénytelen volt.-a szerk.) törölte posztját a közösségi oldaláról.
Szerk;Posta S.