Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. február 2., szombat

Nem a ruha teszi az embert.

Hajléktalanból lett milliomos! Leé Józsefnek megadatott az, ami más hajléktalannak nem. Az évek óta tartó nyomor után egyik napról a másikra változott meg az élete.

A vér nem válik vízzé!

New Yorkban (Brooklyn) tartott pótszilveszteri bulit Bódi Margó és Guszti, ám a gázsi körüli félreértések miatt a fellépést hatalmas botrány övezte, kis híján verekedés lett belőle!

Az előzetes megállapodás szerint Bódiék gázsija a brooklyni fellépés belépőjegyeiből befolyt összeg fele lett volna, -miután levonták belőle a terem bérleti díját-, írja a Blikk.

„Én tisztelem Bódiék művészetét, de alpárian viselkedtek. Az előzetes megállapodást felrúgták, és az összes pénz felére tartottak igényt, hallani sem akartak arról, hogy a terembérleti díjat levonják a felezés előtt. Két-három roma család is velük volt,  akik agresszívan fenyegetőztek. Nem volt más választása a főnökömnek, mint hogy kifizeti a pénzt, máskülönben verekedés lett volna” – mondta el a Blikknek a rendezvényeken közreműködő egyik férfi, s hozzátette, végül összesen 4 ezer dollárt (880 ezer forint) kaszáltak Bódiék, így a szervezőknek jóformán haszna sem maradt., aki elmesélte azt is, hogy egy férfi kilátásba helyezte, amennyiben nem fizetnek, úgy kiverik belőlük.
Bódiék szerint azonban másképp történt az eset,hogy hogyan azt itt olvashatod!
Szerk;Barta P.