Így csináld!
Youtube forrás.
Hogyan is kezdjünk hozzá?
Reszeljük le vékonyra a burgonyát, majd fektessük ki a szeleteket egy papírra. Ezt követően kenjük le olajjal, vagy sprézzük, ahogyan a videóban látható hölgy tette, majd ízesítsük, ahogy kedvünk tartja.
Az oktatófilmben ecetes, fűszeres, sajtos és fokhagymás verziók készülnek, de jöhet a hagymás-tejfölös vagy teljesen egyéni ízesítések is, csak rajtunk áll. Ezek után tegyük be a mikróba, és készítsük el.
A hölgy öt percre állította be, de a hossz a teljesítménytől függ, szóval a legjobban akkor járunk, ha figyeljük, hogy a szirmok ne égjenek meg.
(Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe?..-a szerk.)
A hölgy öt percre állította be, de a hossz a teljesítménytől függ, szóval a legjobban akkor járunk, ha figyeljük, hogy a szirmok ne égjenek meg.
(Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe?..-a szerk.)
Megosztotta;Posta S.