Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. július 28., csütörtök

Kaptunk egy érdekes levelet !

" Én zsidó, cigány, vagy bevándorló akarok lenni ! "  Írja olvasónk Cs. Csaba.
 
" Miért ? Azért, mert nem jó magyarnak lenni ! Mindenki utál minket, éhbérért robotolunk, a többség létminimum alatt, nincsenek kilátásaink, nincsenek jogaink, emellett saját magunk legnagyobb ellenségei vagyunk.

Ugyanis nem azok ellen viaskodunk, akik ide juttattak bennünket, hanem egymás ellen. Ezzel ellentétben a zsidókban sokkal nagyobb az összetartás. 200 évvel előre gondolkodnak, elhitetik mindenkivel, hogy ők mindenek felett állnak és ez így is van ! 
Mert MI hagyjuk hogy így legyen !
Így meg is érdemeljük, hogy gójoknak tituláljanak minket!
Tehát jelenleg sokkal szívesebben lennék zsidó, cigány, vagy migráns, mert csak így tudnék megmaradni Magyarországon. 

Zsidó azért, mert akkor élhetnék normális, emberhez méltó életet. Lehetne családom, szép nagy házam, elegáns autóm, jól fizető állásom.

Cigány azért, mert gátlások nélkül élhetném az életemet, nem vonatkozna rám a törvény, bármit megtehetnék és állambácsi folyamatosan küldené a pénzt nekem havi szinten. 

Migráns azért, mert megkapnám a minimálbér kétszeresét csak azzal, hogy itt vagyok, ingyen lakást kapnék és bevándorlóként én szabhatnám a feltételeket az őslakosoknak, úgy hogy azok még örülnének is neki! (Mert ha nem tetszene nekik, a rendőrök őket dugnák a börtönbe rasszizmus miatt)!

Magyarként sajnos csak két választásom van:
1. Átmegyek én is aljas hitvány féregbe és azon munkálkodok, hogyan tegyek keresztbe a honfitársaimnak (mert sajnos csak így tudnék megmaradni ebben a közegben, mivel mindenki más is ilyen) !
Vagy
2. Fogom magamat és lelépek innen !

De ez csak álom, mert az első részemről lehetetlen, a második pedig jelen pillanatban megvalósíthatatlan számomra. De talán ami késik, nem múlik !"

(Kedves Csaba ! Köszönjük az írást, nagyon érdekes a gondolatmenete, de ha javasolhatnám a második lehetőséget felejtse el ! Szerintem a problémáinkat, gondjainkat itthon ebben a viharvert, szétrabolt szerencsétlen kis országban lehet csak megoldani ! 
Nem szabad megfutamodni, mert azzal csak a vereségünket ismernénk el és ezzel szabad prédává tennénk hazánkat az "új-régi honfoglalók" előtt !)
Szerk;Posta S.