Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 25., hétfő

Butulj magyar-ember gyereke

Budapest – Kétség sem férhet ahhoz, hogy Berki Krisztián (33) az egyik legjobban kereső médiabohóc. A Blikk szerint Berki 15-20 millió forintot kaszált eddig az Édes Életben való szerepléssel!
 

Ez azonban nem azt jelenti, hogy minden a legnagyobb rendben lenne körülötte. Miközben hatalmas pénzt keres, a céges ügyei rendezetlenek. Már nemcsak a régi kft.-je, a BK Management Group, de az új cége, a BK Movie Star Film és Produkciós Korlátolt Felelősségű Társaság is szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) listáján, mégpedig a végrehajtással érintett cégek között.
Berki a legtöbbet foglalkoztatott szereplője az Édes Életnek a műsor tavaly szeptemberi indulása óta. A nézők nap mint nap láthatják, milyen fényűző életet él. Luxusautóparkja van, s ha rossz a kedve, akkor saját bevallása szerint akár harmincmilliót is képes elverni egy nap alatt, hogy dobjon a hangulatán. Persze van miből fenntartani a luxuséletet. A TV2 ugyanis elképesztően jól megfizeti. 
A Blikk megkérdezte a TV2-t, tudnak-e arról, hogy a legfoglalkoztatottabb sztárjuk ellen több NAV-os végrehajtás is érvényben van, illetve megválnak-e tőle azért, mert nem fordít kellő figyelmet az adóügyeire ? -a folytatást itt található.
Barta P.