Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 30., szombat

Senki soha nem hibázott !

"Vörösiszap-ügyben (IS) mindenki ártatlan !"-című posztunkra B. Bálint olvasónktól érkezett egy hozzászólás, amelyben kifejti véleményét a hazai jogrendszerről ! Úgy gondoltam megosztom itt is !

 "Hallgatom nézem folyton ezeket az ítéleteket. Senki soha nem hibázott. Ez olyan mint a Biszku per. Azaz volt egy diktatúra. Emberekre, kivégzettekre emlékeznek politikusok is csinnadrattával beszédet mondanak minden okt. 23.-án. Mert voltak halottak. 
És még egy felelős nincs a kivégzésekért 26 éve ! Már felnő egy újabb generáció és nincs mire támaszkodnia. Csak érzi, hogy itt nincs rendben minden  és elhagyja az országot. 

Ezekkel az ítéletekkel szemben, hallgatom hóeséskor ahogy sorolja jogász, hogy havat ha nem lapátolod el házad előtt vagy nem bízol meg senkit akkor veszélyeztetés miatt, ha valaki eltöri karját mert elcsúszik akár 2 év börtön is kiosztható. Sózni se sózhatsz mert közterületesek azért járkálnak, hogy büntessenek. 
Hallgatom, nézem egy hétfői kék fénybe 17 éves fiúk diszkóba menetel előtt megtapiztak egy lányt. Szex nem volt. Lány egyedül ment fel a 6 fiús lakásba. Majd a dolog után együtt mentek diszkózni és 3 hónap után a lánygyermek feljelentést tett. 17 éves fiúk kettő év letöltendőt kaptak. Kékfény riportere elmondta, ha szórakozóhelyen tánc közbe hozzá érsz egy lány hátsójához, netán még rá is paskolsz két évvel rendeli a törvény büntetni ! 
Ha vezetés közben telefonálni mersz, 50.000 forint, ha nem tudod kifizetni 2000 forintjával / nap leülheted. Szóval számomra a kis ember megfélemlítése egyértelmű, a nagyok meg támadhatatlanok ! Miért ? Mert ez színjáték a kicsiknek. 
Itt volt egy srác 800.000 forintra ítélte a bíróság a szólás szabadság demokratikus Magyarországán mert tagadta azt, amit törvény tilt tagadni, vagy 400 nap elzárás. Az ugye több mint egy év ellopás az életéből és ha ki jön már van priusza. És mindig mindenhol elmagyarázza mi a "bűne". Börtönviseltként fogják kezelni mert ott volt. A miért az nem érdekel senkit. 
A Dohány utcába beszólt egy srác a rabbinak és 2,5 év letöltendőt kapott. Hagyótól Biszkuig, a meg se vádolt Kóka, Demszky meg még sok száz ezekhez képest mit tett? Vagy nem tett semmit ? Azaz minden pénz meg van és soha senkit nem végeztek ki ? Mert ugye az összes ítélet ezt mutatja. 
Soha senki nem hibás. Csak Balassagyarmaton hullottak az emberek golyózáportól 1956-ban, meg Kossuth téren bizonyára mind rosszul lettek és csak úgy meghaltak egy vírustól ! Nem akarom elhinni így meglehet etetni a népet? Azaz nem is biztos, hogy etetni, de már egy európai kontinenset is elhallgattatni! 
És ezek után azt lehet hallani, hogy világszerte erősödik az antiszemitizmus..."
Szerk;Posta S.