Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. április 14., péntek

Ötvenmilliós adócsalással gyanúsítja "Győzikét" a NAV !

Ötvenmilliós költségvetési csalással gyanúsítja a Nemzeti Adó és Vámhivatal Gáspár Győző "énekest", "előadóművészt". A gyanú szerint "Győzike" nagy értékű személyautókat hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta, az értékesítéshez kapcsolódó közterheket azonban nem fizette meg.

A pénzügyi nyomozók csütörtökön egy időben több Nógrád megyei helyszínen tartottak házkutatást, melynek során a többi között luxusautókat és arany ékszereket foglaltak le.
Gáspár Győző gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is folyamatban van. Esetleges őrizetbe vételéről a kihallgatás után döntenek. Az énekes mellett a testvére és három társuk ellen is büntetőeljárást indított a Nemzeti Adó és Vámhivatal.

Kovács Dorina, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) észak-magyarországi bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense szerint azért iktattak be sok céget, hogy elkerüljék az áfafizetést. 
Győzike, testvére és még három társuk tíz autó többszöri eladása révén több mint negyvenmillió forint adóhiányt okoztak az államkasszának. Írja az origo.hu !
(Vagyis összességében 90 millió forintot loptak el az államtól...tőlünk ! )
Szerk; Posta S.