Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 10., csütörtök

Már nemcsak ,,csinálják", lopják is !

"A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészeti Osztályáról érkezett a bejelentés a rendőrségre 2014. július 9-én 16 óra 45 perckor, hogy eltűnt egy újszülött csecsemő. A szombathelyi rendőrök a bejelentést követő egy órán belül megtalálták és az Országos Mentőszolgálat közreműködésével sértetlenül visszaszállították a kórházba a gyereket.
Az ügyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el, ennek során több személy kihallgatása jelenleg is folyamatban van.
Az ügy részleteiről 2014. július 10-én 11 órakor a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói sajtótájékoztató keretében számolnak be."
Korábbi hír;
A nyugat.hu információja szerint eltűnt egy újszülött a szombathelyi kórházból. A rendőrök őt keresve jutottak el a Váci Mihály utcai társasházhoz, aminek az első emeleti lakásában épségben megtalálták a babát, akivel mentő robogott a kórházba.
Szemtanúk állítása alapján a rendőrök elvitték a lakásban lakó, saját elmondása alapján terhes nőt és négy fiát, valamint a család kutyáját is. Úgy tudjuk, a 15-18 év közötti fiúkat megbilincselték, egyikőjük hevesen ellenállt.
A teljes hír itt olvasható
Frissítés!

Youtube forrás 
És egy érdekesség, az állítólagos egyik elkövető közösségi oldala itt található !
Szerk;Posta S.

Jövőkép...Jövőkép ?

Kommentár nélkül 

Barta P.