Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 22., szerda

Az iskola nem látszik,csak a hiánya !

Van e összefüggés a tekintet,az arc és szellemi-értelmi szint között ?

 A kérdést eldöntését olvasóinkra bízzuk...

Aki nem tudja miről is van szó !



"A Kitörés Emléktúra célja, hogy minden év februárjában megemlékezzen azokról a magyar és német katonákról, akik a II. világháborúban két és fél hónapon keresztül hősiesen védték Budapestet -és ezzel együtt Nyugat-Európát- a bolsevik Vörös hadsereggel szemben.

Miután 1944. karácsonyán a szovjet ostromgyűrű bezárult a vár körül, az "Európa Erőd" védői a harc nélküli lemészárlást jelentő kapituláció helyett -esküjükhöz híven- 1945. február 11-én a kitörést választották...

Utunk során teljesítményünkkel tisztelgünk a hősi halottaknak és azoknak, akik mérhetetlen szenvedések árán, de életben maradtak."
Szerk;Posta S.

Terrorista fenyegetés Magyarországon !

Terroristák fenyegették meg a téli olimpiára készülő magyarokat. A fenyegetést közvetlenül a Magyar Olimpiai Bizottság kapta - számol be a Nemzeti Sport.
Az információt a sportnapilapnak megerősítette Szabó Bence főtitkár is. Elmondása szerint a MOB nemzetközi e-mail címére angol és orosz nyelvű levelet kaptak, amelyben szocsi terrorcselekménnyel fenyegetik a magyar olimpiai delegációt, egyben felhívják a figyelmüket: jobban teszik, ha otthon maradnak.


A MOB már értesítette a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot, valamint a TEK-et is.
A téli olimpia elleni támadással az a terrorszervezet fenyegetőzik, mely a 34 halálos áldozatot követelő Volgográdi merénylet elkövetését is magára vállalta.
A szakemberek attól tartanak, hogy a téli olimpia ideális terep lehet a terroristák számára. Obama már felvette a kapcsolatot Putyinnal, és felajánlotta az amerikai hadsereg támogatását is a rendezvény biztosítására.
Úgy tudni, az orosz biztonsági erők jelenleg három női öngyilkos merénylő után kutatnak, egyikük vélhetően Szocsiban tartózkodik.
Barta P.