Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. augusztus 2., szerda

Képviselőink figyelmébe !

Így is lehet(ne) csinálni ! Saját maga építtetett utat Miskolcon Pakusza Zoltán, jobbikos képviselő !
A politikus választókörzetében található Fátyolka utca újult meg, ahol az eddig zúzalékos út kapott aszfaltborítást. Mindez pedig saját képviselői alapjából történt meg.  

 Fotó/alfahir.hu
Az erről tartott sajtótájékoztatón Pakusza elmondta, az itt élők évtizedek óta vártak arra, hogy belterületi utcájuk szilárd burkolatot kapjon.
Hozzátette: a tavalyi évben a képviselői keret terhére elkészültek a tervek, idén megvalósult a beruházás első üteme, jövőre pedig a második fog következni.
Újságírói kérdésre, miszerint a város a központi költségvetésből támogatta-e a beruházást, a képviselő elmondta, hogy az idei év költségvetésének tárgyalásakor nyolc módosító indítványt nyújtott be, többek között a Fátyolka utca aszfaltozása érdekében is, azonban a Fidesz-frakció mindet leszavazta, így az utca teljes egészében a képviselői alapból újul meg-irja az alfahir.
 
(A hír alapján felvetődik a kérdés,hogy Sámsonkertben vajon melyik lett volna a fontosabb ! Az iskola melletti sportlétesítmény és park létrehozása (bár biztosan erre is szükség van) -amely esténként éjszakába nyúlóan 10-14 éves gyerekek birodalmává vált és a dorbézolástól,italozástól,ordítozástól hangos, - vagy esetleg a Szűcs utca pormentesítése, járhatóvá tétele ! Annál is inkább mivel ez a kerti gyűjtő út ! 
Igaz,hogy minden eső után az egyengetés, gréderezés megtörténik, de ez csak ront a helyzeten, mivel a fellazított homok egy nap után szálló porrá válik minden ott közlekedő autó után, ami belélegezve nagyon egészségkárosító ! A forgalom pedig már városi, de Sámsonkert még sajnos nem város ! Remélhetőleg előbb-utóbb az lesz !)
Szerk;Posta S.