Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. november 27., csütörtök

...legyen meg a Te akaratod...

Különös felhívás: Minden magyar zsidó távozzon Izraelbe! 

Ez az írás olvasható Szőnyi Szilárd tollából a valasz.hu oldalán. Az írás szerint a Facebookon zsidó értelmiségiek hoztak létre zárt csoportot azzal a címmel: Alijázzon a teljes magyar zsidóság !
Az újságíró állítása szerint megkérdezte őket,  hogyan gondolják mindezt ?



A zárt csoport leírása a következő (az elképesztő helyesírási hibákat és elütéseket kénytelen voltam nem kijavítani)-írja Szőnyi:
„A jobbik és az antiszemitizmus előretörése miatt,én pedig azt mondom, izraeben , magyarorszagon es a vilag minden pontjan elo zsido barataimnak es ismeroseimnek , hogy SZAKITSUK MEG A KAPCSOLATOT MAGYARORSZAGGAL ! Tapasztalatbol allithatom nektek ahol nem mocskos zsidoznak, nem kell eltitkolnod a zsidosagodat ! ALIJAZZATOK ! Fogjunk ossze mi magyar zsidok. Olyan idoket elunk amikor lehetosegunk van es kotelesegunk olyan hatalmas dolgot veghez vinni amirol a mi szuleink es nagyszuleink meg csak nem is almodhatak. ALIJAZTASUK MEG A TELJES MAGYAR ZSIDOSAGOT ! Evek ota tehetetlenul nezuk ahogy egyre no es erosodik az antisemitizmus es az izrael elleneseg magyarorszagon. Ma tortenelmi dolgot veghezvive..." ha kíváncsi vagy a teljes írásra itt elolvashatod !
 Szerk;Posta S.