Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 5., szombat

Mit érdemel az a "menekült" aki eldobálja a neki szánt adományt...?

Bicske vasútállomás 2015. szeptember 5.
 Youtube forrás,hang nélkül !
Barta P.

Egy olvasói vélemény a "menekültekről" !

"Kedves Szerkesztőség! 

Kérem engedjék meg, hogy egy átlagos, nem politizáló 65 éves öregember leírjon néhány észrevételt az illegális beözönléssel kapcsolatban. Olyan furcsán viselkednek az úgynevezett migránsvédők és olyan sok butaságot irkálnak össze az európai népeket még mindig túl erősnek látó, fehérnek látszó idegenek, hogy nem tudom már magamban tartani a véleményemet. 


Különösen pedig azért, mert mostanában sok külföldivel beszélgettem erről, és láss csodát, pontosan ugyanígy látják a helyzetet, ugyanazok a kérdéseik és az aggodalmaik.

Azt olvassuk, hogy szegény menekültek csak biztonságot keresnek, kötelességünk befogadni és gondoskodni róluk, ők nem bűnözők és mindezt a "humanitás" stb. stb. nevében, de nem átallják még a keresztény eszméket is belekeverni.
Tényleg nem bűnözők? Most tekintsünk el attól, hogy kik küldik ide őket, miért küldik ide őket, és kik finanszírozzák százezrek (milliók?) hosszú utazását. Hanem nézzük csak az egyes embereket!
Képzeljük magunkat mondjuk egy afgán helyébe. Legyen fiatal férfi. Már rögtön itt van ugye egy kis gond: otthon kéne maradni, harcolni a hazáért, nem hátrahagyni a családot meg úgy általában csapot-papot, illetve újjáépíteni az országot a háború után. Menteni akarom a bőrömet. Én, az erős, esetleg harcedzett férfi, egyedül, otthagyva a gyengébbeket. Nem a szomszédba megyek menedéket kérni, ahol esetleg még a nyelvet is értem, meg a kultúra is hasonló, nem. Elmegyek a távoli Európába. 

De pénz is kell az útra. Azt mondják, eladták mindenüket. Tényleg? Mégis mijüket adták el? Nekem már az egyszerű hitelválság is eladhatatlanná tette a házamat, nemhogy egy háború. Mi mást lehet még eladni és kinek a háború által lepusztított országban, aki kifizetne egy többmilliós "utazást"? Milyen útvonalon mennénk? Több ország zöld határán keresztül, végig illegálisan betörve az országokba, mint a betörő?
Vízumkényszer nem számít, határállomáson nem kell belépésre engedélyt kérni és dokumentumokkal igazolni magam, hogy mégis ki fia-borja vagyok, na és a legális lehetőség se kell menedékkérésre, ami mellesleg minden országban létezik? Mivel eleve illegálisan török be idegen területre, az se számít, hogy mit teszek tönkre, ugye? 

Amennyiben ráadásul "jólelkű segítők támogatják" anyagilag az utamat, például Izraelből vagy Szaúd-Arábiából (eddig erről a kettőről hallottunk) akkor felmerül a gyanú, hogy nemzetközi bűnszövetkezetben elkövetett, emberiség elleni bűncselekmény résztvevői ezek az emberek, mégpedig Európai népei ellen irányuló támadásról beszélhetünk, amely már a hadi cselekmény kategóriája. Ez a fejezet a titkosszolgálatokra és az állambiztonsági szervekre tartozik, és biztos vagyok benne, hogy ők pontosan tudják is, mi folyik itt !


2015.09.04-én. Bevándorlók áradata az M1-es autópályán (!) Bécs felé ! (fotó/internet.-a szerk.)

Tehát összefoglalva: 
1. Folyékonyan a szemünkbe hazudnak arról, hogy miért és miből jöttek el idáig. 
2. Úgy jönnek be a hátsó kerteken keresztül, mint a tolvaj, a betörő, titokban. 
3. Nem csak elfelejtenek bemutatkozni, de még meg is semmisítik az irataikat. Még azok is, akik esetleg tényleg jogosan menekülnek. 
4. Nem tartják be a szabályainkat, rombolnak és szemetelnek. 
5. Követelőznek és ők akarják eldönteni, hogy hol akarnak maradni. A menedék KÉRÉS ugyanis valami egészen más, mint az eltartásukat jelentő menedékstátusz követelése. 
6. Ezek az emberek mind az európai népek ellen szervezett támadás zsoldosai, amennyiben idegen hatalmak fizették le őket, hogy ide jöjjenek - ez pedig a soha nem elévülő bűnök közé fog tartozni. 
7. Ezeknek a beözönlőknek ennyi erkölcsi érzéke sincs, fel se merül bennük, hogy bűntények sorozatát követik el? Semmibe vesznek minket, nem kérnek, hanem követelőznek! Akkor kik ezek? 

Az emberek nem szeretik a mellébeszélést. A bűntény az bűntény, bármilyen színű ember követi is el, a rend és a törvények betartásának követelése pedig egyre hangosabb lesz. Aki pedig mindezekben támogatja ezt a területrabló és népirtó hadjáratot, az maga is az európai népek közös ítélőszéke előtt találhatja magát hamarosan. Istenem, így legyen! 
Őszinte tisztelettel a magam és Európa több száz millió egyszerű polgárának nevében, Rácz György."
Tisztelt Rácz György! Köszönjük levelét.
Szerk;Posta S