Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 16., kedd

Ha nincs, majd csinálunk...

Azt minden gondolkodó tévéző tudja, (tudhatná) hogy a valóságshow-k nem a nyers valóságot mutatják meg önmagában, sok alkalommal egy tévéstáb kreativitásán múlik, melyik szereplővel mi történik, ki kap defektet, kihez csönget be egy régi ismerős.
Ezek a műsorok inkább szórakoztató tévéműsorok akarnak lenni, semmint egy valóságot bemutató dokumentumfilmek.

Fotó; TV2
Korábban az okozott népfelháborodást, hogy Berki Krisztián celeb egy 27 milliós aranytömböt vásárolt Klapka Györgynél a lánya születésnapjára. 
Most kiderült, hogy csak színjáték volt az egész: 
A Berki Krisztián által vásárolt 3 kilós aranytömb 27 millió forintos számláját akarta a NAV. Be kellett vallanom, hogy bár ország-világ és maga a NAV ellenőre is úgy láthatta, hogy nagy vevőm volt, számla nincs. Nem azért, mert adót szeretnék csalni, hanem mert kamu volt az üzletkötés. A stáb egy annyira frissen festett aranytömbbel érkezett, hogy még fogott a festék, nem lehetett hozzáérni, ezért kínáltam tálcán a vevőnek" – mesélte a Blikknek a vállalkozó.
(Berki viszont csak megvásárolta a 27 milliós arany tömböt -ahogy nyilatkozta "Később csináltattam egy egyedi, valós aranytömböt, monogramozva, ezzel köszöntöttem a lányomat a keresztelőjén."- de a NAV azt már nem vizsgálta hogy miből is ?-a szerk.)
Szerk;Posta S.