Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 23., csütörtök

"Érdekes" gyilkosság Debrecenben! "

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 09000/218/2014 bűnügyi számon nyomozást folytat a Poroszlay úti  emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen,  írja a haon.hu .

 © Fotók: police.hu
(És a hír érdekessége, hogy a rendőrség nem szokott ilyen nagy összeget felajánlani, csak kiemelt ügyeknél. Kérdés, vajon ki lehetett az áldozat? De erről mélyen hallgat a rendőrség !-a szerk)
"A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2.000.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. 
A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. 
A díjkitűzés visszavonásának jogát a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett". 
 Hírforrás; haon.hu
Szerk;Posta S.