Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 14., péntek

Szervezett lejáratás ?

"A rendőrség ma éjjel 3-kor elkapott két fiatal, férfi elkövetőt Debrecenben, akik a Vágóhíd utcai Jobbik-óriásplakátot az elmúlt napokban szokásos módon megrongálták, így reméljük, hamarosan sikerül megtalálni a felbujtót is!
A korábbi hónapokban szinte semmilyen rongálás nem volt, az emberek örömmel fogadták a Jobbik közterületi megjelenését, most pedig mindenhol ugyanolyan típusú rongálás volt egy-két éjszaka alatt. 
Sok helyen feljelentést tettünk, már több rendőrségi helyszínelés is volt, megkezdték a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzését is.
Budapesten az V. kerületi irodát pedig már teljesen helyreállítottuk a festékes támadás után. Újbudán a Bartók Béla úti irodánkon még dolgozunk, tegnap a rendőrségi helyszínelés sokáig tartott..."
Egyes plakátokon a Veled sikerülni fog! mondatot "Veled is végzünk" feliratra cserélték, itt előre gyártott elemeket ragasztottak fel, ami szintén szervezettségre utal.
 (Novák Előd Facebook forrás.)

(Ezeket a méreteiben is nagy nyomatokat nem egy A4 nyomtatón készítették, tehát a nyomdai háttér felderíthető, ahol a megrendelő kilétére is fény derülhet. Ezek után, csak a rend kedvéért az új plakátolás költségeit valamint a bírságot az elkövetőkkel kell kifizettetni.-a szerk. )
Szerk;Posta S.