Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. január 10., kedd

Sámsonkerti magazin

Te milyen "öblítőt használsz??"

Itt a farsang !

Na ez az ami egy kicsit "kínos"

Sámsonkerti magazin


Pistike: Anyúúúúú! Éhes vagyok.
Anya: Nincs itthon semmi kaja és pénzünk sincs. Nincs mit enni.
Pistike: ... de anyúúúúúú, én nagyon éhes vagyok. Főzzük meg a papagájt!
Anya: Nincs víz, kisfiam. Kikötötték.
Pistike: Akkor süssük meg!
Anya: Gáz sincs, mert azt is kikapcsolták.

Erre megszólal a papagáj:


ÉLJEN ORBÁN VIKTOR! ÉLJEN A FIDESZ!

VV "Gigike" Dubajozik..?

A tévé kamerái előtt nyilatkozott állítólagos, Dubai-ban töltött nyaralásáról a táncoslány. Vagyis inkább csak hadovált összevissza. Mi az igazság?
 "Amint az emlékezetes, a VV4 táncoslányát a Liszt Ferenc Repülőtéren látták nem is olyan rég. Szemtanúk állítása szerint egyedül utazott és extra drága repülőjegyén (kb. 800.000 ft) az úticél Dubai volt, frankfurti átszállással. Miután ez az információ megjelent, Gigi helyett testvére, a szintén ValóVilágos Béci nyilatkozott, aki először azt állította, hogy a lány Marokkóba utazott egy munkára. Amikor szembesítették a tényekkel, ő maga is megdöbbent és a második verziója már az volt, hogy Gigi az - eddig még senki által nem látott - barátjával ment nyaralni az arab országba, ami egyébként a lány számára is meglepetés volt!"

Gigi aztán hazaért végre és tudomására jutott, hogy milyen hírek láttak napvilágot. Úgy döntött, hogy a Fókusz kamerái előtt önt tiszta vizet a pohárba, de csak szánalmas és zűrzavaros magyarázkodásra futotta.
Olvass tovább itt + videó !
És itt



                                                               

Cigány vagy ?

Tetten érték a pozitív diszkriminációt Nem csak a romákat érdekli a rendőri pálya. A szakmai látogatás mindenkit érdekel.

A fotót beküldő - nem cigány - középiskolások is értik, hogy jó szándék vezeti a szervezőket, de ők is szívesen mentek volna!

 

 

 

 

Eredeti hivatkozás itt olvasható /sonline.hu/