Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. augusztus 7., szerda

Mégis lesz O.Z.O.R.A. fesztivál !

A Fejér Megyei Kormányhivatal másodfokon engedélyezte az O.Z.O.R.A. fesztivál
megrendezését!

(Kulturált szórakozás!) Kép:flickr.com
 
Galambos Dénes kormánymegbízott kedd délutáni közleménye szerint a kormányhivatal döntését az első fokon eljárt jegyző kézbesíti a kérelmező részére.
Ezzel a Fejér Megyei Kormányhivatal - a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság (FMRF) egyedi feltételek teljesítéséhez kötött hozzájárulása mellett - megváltoztatta a Mezőszilasi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjének első fokon hozott határozatát és a kérelemben foglaltak szerint engedélyezte a rendezvény megtartását.
A kormánymegbízott emlékeztetett arra, hogy a rendezvény szervezője hétfőn nyújtotta be fellebbezését a jegyzőhöz, mivel a jegyző elutasította a hivatkozott fesztivál alkalmi zenés, táncos rendezvénytartási engedély iránti kérelmét. A jegyző a fellebbezést felterjesztette a Fejér Megyei Kormányhivatalhoz.

A kormányhivatal kedden megkereste az FMRF-et a másodfokú szakhatósági állásfoglalás kiadásáért, figyelemmel arra, hogy a fellebbező kifogásolta azt, hogy a zenés, táncos rendezvény megtartásához a Sárbogárdi Rendőrkapitányság, mint szakhatóság, nem járult hozzá. Az FMRF az általa meghatározott egyedi feltételek teljesítéséhez kötötten, végzésében hozzájárult a rendezvény megtartásához.
Zimányi Dániel, a rendezvényt szervező és annak helyt adó ZIM-FESZT Kft. ügyvezetője az MTI érdeklődésére elmondta: örül, hogy munkájuk nem ment kárba. "Még van két óránk arra, hogy megszervezzük a fesztivált" - mondta, hozzátéve, hogy az eredeti terveknek megfelelően kedd este fél kilenckor hivatalosan kezdetét veszi az O.Z.O.R.A. fesztivál, amely vasárnapig tart.

(Ez Ozora képekbe tömörítve. [ITT megnézheted !]. Züllés, elállatiasodás (megvilágosodás címén), szex, drogok és alkohol és 13 000 ember, aki jogot formál magának, hogy kivetkőzhessen civilizált valójából pár napra. De valóban joga van az embernek állat módjára viselkedni? Ha a cigányt leszóljuk, akkor az Ozora fesztivál közönségét miért tűrnénk meg? Ha a fehér ember is sárban hentereg, akkor mi mire vagyunk büszkék? Hol az emberi tartás és azok, akik ebből nem kérnek, azok meddig fognak még tűrni? Azt gondolom, hogy a fesztivál mocska, az Ozora és Sziget ürüléke az a társadalmi szegmens, ami kijózanító arculcsapásként kellene hatnia és ezt politikai hovatartozástól függetlenül meg kéne érteni mindenkinek!-a szerk. )
Szerk;PostaS.