Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 30., csütörtök

Eljött a „következmények nélküliség" kora ?

Ötéves kislányával fajtalankodott egy "ismert közéleti figura" - nem hajlandók őrizetbe venni !

Szabadon jár-kel, és bűncselekmény elkövetésével sem gyanúsították meg azt a budapesti középkorú férfit, aki ötéves kislányát zaklathatta. A férfi a politikai köz­élet egy ismert figurája. A gyermek a rendőrségnek is mesélt a történtekről.
Saját ötéves kislányát zaklathatta szexuálisan egy a magyar politikai köz­életben is ismert személy – értesült a Bors. A középkorú férfi nem bejegyzett élettársi kapcsolatából született gyermeke a rendőrség előtt is elmondta a történteket.

A pszichológus szakértő úgy nyilatkozott: a gyerek előadása élet- és élményszerű volt, nem merült fel a betanítottság lehetősége. Ennek ellenére az apát a mai napig nem gyanúsították meg semmivel
Dr. Illés Blanka családjogi ügyvéd szerint a gyermek által elmondottak ismeretében a rendőrségnek lett volna módja, hogy komolyabb lépéseket tegyen. – Hasonló ügyekben a feltételezett zaklató személyt általában őrizetbe veszik és kezdeményezik előzetes letartóztatását. A bíróság ilyenkor elrendelhet valamilyen szabadságot korlátozó intézkedést.
További részletek: [Időközben törölték a bejegyzést,de a Google tárolt változatában még megtalálható!  BorsOnline (18+)!] FRISSÍTÉS Már itt sem !
Posta S.