Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. június 3., hétfő

Aktuális !


15 éves lett a JOY Magazin.

Ennek, de csakis ennek a ténynek a tiszteletére mi mást is tehet az ember, ha egyszer magazinnak született, minthogy ad egy party-t a nagyérdeműnek! 

Akadhat-e jelesebb alkalom trendiségünk kidomborítására, mint egy divatmagazin estje, ahol felvonul a magyar celebvilág színe-java Magdi anyustól, VV Anikón át Bódi Sylviig mindenki. A Joy magazin 15. születésnapi partyján állítólag Csobot Adél volt a legtrendibben öltözött sztár! 
Ízlelgessük a hírt! 
Hacsak le nem maradtunk valamiről, és épp nem 30-as évek tematikus partyt tartottak, akkor a szettet sokkal inkább mondanám fáradtnak és koravénnek. Ebben a tekintetben azonban a ruha jellemzői találkoztak viselője tulajdonságaival. Ha ez volt a cél, akkor bravó!

Mint már annyiszor, ha a polgár fogódzót keres eme cudar világban, egy mérföldkövet, ami segíthet az eligazodásban, egy sziklaszirtet, ami szánalmas kis életünk alapjául szolgálhat, így most is rendelkezésünkre áll VV Béci. A party korlátozott lehetőségei, továbbá az "úriember" szerénysége okán most nem a magfizika rejtelmeibe avat be minket, még csak nem is...tovább itt !
Posta S.