Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 12., szombat

"Barátnő" kerestetik !

Nagyon sok "lány" jelentkezett  a Bors felhívására, amelyben barátnőt keresett  Peter Srámeknek. A szlovák fiú lehet, megtalálta az igazit?

"Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Így érzi ezt Peter Srámek, aki péntek délelőtt a Bors szerkesztőségében járt, hogy elolvassa azokat a leveleket, amelyeket felhívásunkra a fiatal lányok neki címeztek.
– Nagyon izgatott vagyok, már fél éve annak, hogy szakítottam a barátnőmmel, hiszen a megváltozott életemmel nem tudtam összeegyeztetni a párkapcsolatomat. Azóta nem volt senkim. Köszönöm a segítségeteket. Jó lenne egy kedves lány. Hírességet nem szeretnék barátnőnek, de fontos számomra, hogy a párom megértse a munkám, és ne legyen féltékeny – mesélte kívánságait munkatársunknak a 22 éves énekes, aki a természetes szépségű, vékony lányokat kedveli."-írja a Bors
 
(Ezeket a "lányokat" szerintem a köznyelv egyszerűen csak k...váknak titulálja. A Bors pedig ezzel a tevékenységével kiérdemelte Markos-Nádas jelenetében elhangzó kiváló "kielégítő parancsnokság" címet. 
Azért egy kicsit érdekesnek tartom, hogy minden külhonból hozzánk bejelentkező "sztár" akar lenni és csak itt, és csakis itt keresi a lehetőséget a népszerűségre. Lásd; Takács Nikolas, Csobot Adél, Baricz Gergő, Antal Tímea, Peter Srámek és talán még sorolhatnám. 
 Arra még nagyon kíváncsi lennék, teszem azt ha egy itthoni szürke kis legényke jelentkezne a szlovák Rising Star-ba vajon ott is ilyen "cuki-muki sztárként"  futtatnák ? -a szerk.) 
 Szerk;Posta S.

Csak összeesküvés elmélet ?

Manapság minden lehetséges, de "tudomásul vennünk, egyre több jelből igazolódik vissza, hogy világunkat láthatatlan erők kívánják a káoszba és a háborúba taszítani." -mondja dr Drábik János a videóban.
Végig kell nézni majd ezt az írást elolvasni. Ezek után lehet elgondolkodni rajta és véleményezni!

Barta P.