Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. december 4., szerda

Elmekegte a vallomását az "állat".

Állatokkal történt fajtalankodás miatt 10 évre ítéltek egy férfit, aki ellen nemcsak az egyik szemtanú tett vallomást, de magát a sértettet is beidézte a bíróság és alaposan kikérdezték.

 A sértett...
 Fotó: KTN Kenya

10 év börtönre ítélte a Kenyai Bíróság Kitsao Gonát, miután ő beismerte, hogy fajtalankodott egy kecskével. A férfit egy járókelő érte tetten november 25-én, amikor az utcán sétálva észrevette, hogy Gona egy bokorban erőszakolja a jobb sorsra érdemes állatot, a ruhái pedig egy közeli fára akasztva lógtak. A kecske tulajdonosa és néhány más falubeli azonnal a rendőrségre hurcolta a perverz férfit.

Gona a bíróságon nem tagadta tettét, de enyhítésért könyörgött, mondván, felesége fogyatékos és neki kell ellátnia az asszonyt. A testületet azonban nem hatották meg az érvek, csak azt nem tudni, ebben mekkora befolyása volt a tanúként beidézett kecskének. Az elítélt férfit a sértett szeme láttára vezették el bilincsbe verve.





 
Barta P.

Olvasói levél.


 A "Szerinted" c. bejegyzésünkre Gy. Sándor az alábbi "kiegészítést" küldte,amit most megosztunk olvasóinkkal. Ha esetleg erről a témáról-vagy másról-valakinek még  van véleménye kérjük írja meg nekünk!



" Kedves Magazin!
Az előző poszthoz, még a kormány a következő rendeletet hozta; a devizahitelesek megsegítésére a következő márkákra nagy százalékban jár a támogatás."