Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 18., péntek

" Roma Büszkeség " : felvonulás készül Budapesten !


Elsőként rendezik meg hazánkban is a "roma büszkeség" (?) napját. A rendezvényt civilek szervezik, és várnak minden érdeklődőt szombaton, a Mátyás térre. A szervezők szerint a cél, hogy a roma társadalom végre büszke legyen az értékeire, amellett, hogy fel kell hívni a figyelmet az összefogásra. Többezres tömegre számítanak, lesznek olyanok, akiket vidékről hoznak majd buszokkal.

Eddig elbújtunk, de most már nem fogunk, meg akarjuk mutatni, hogy büszkék vagyunk az identitásunkra” – mondta Setét Jenő (a képen) a hvg.hu-nak. Ő az „Ide tartozunk! Roma Közösségi Hálózat” aktivistája, és a Magyarországon elsőként megrendeződő „Roma March!” A Roma Büszkeség Napja főszervezője. A rendezvény 19.-én szombaton a VIII. kerületben található Mátyás téren 14 órakor kezdődik, később pedig továbbindul egy felvonulás a Blaha Lujza térre. Az eseményen többek között fellép Kökény Attila énekes, Bach Szilvia előadóművész, LL Junior zenész és Molnár Péter slammer is."-olvasható a HVG oldalán
Szerk;Posta S. 

Sámsonkerti gondolatok...

"A derűt nem lehet elrendelni... Akkor tudsz igazán nevetni magadon, ha nem veszed magadat oly fontosnak."



És ebből  következik ,hogy...

Barta P.

A legtöbb dohányos egy ideíg nem gondol rá...


Vigyázz a szomszéddal , ha...

...hangosan játszol az X-Boxszal !

A pizsamájával együtt ragadta meg áldozata nemesebb részeit, és mintha csak egy darab szendvics volna, leharapta a péniszét és a heréjét - mert túl hangosan játszott az X-Boxszal,és idegesítette a hangos videójáték. 
Jason Martin akkor dühödött meg, amikor a szomszédja felől túlságosan hangosan hallatszottak az X-Box hangjai, de nem sikerült békés úton rendezni a kérdést. Az angol Doverben élő 41 éves férfi állítólag először megkérte a szomszédot, hogy halkítsa le a játékot, de röviddel később már hevesen vitáztak.
Aztán Martin, aki saját bevallása szerint "nem meleg vagy ilyesmi", megragadta a pizsamában álló áldozata péniszét és mintha csak egy szendvics volna, beleharapott. "Soha nem éreztem még olyan kínzó fájdalmat életemben, mint akkor" - mondta a meg nem nevezett szomszéd a bíróságon. Szerencséje volt, mert még időben sikerült eljutnia a kórházba és az orvosok vissza tudták varrni a családi ékszert a heréjével együtt, ami szintén Martin fogainak esett áldozatul.
Jason Martint a  bíróság csütörtöki ítélethirdetésen 7 év börtönnel "jutalmazta", a szándékos testi sértés miatt.-olvasható a Daily Mail online oldalán.
Szerk;Posta S.