Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 27., péntek

Egy dal ami megosztja az embereket...

 ...talán ez is a célja ?
Tegnap, június 26-án került fel Geszti Péter  Hungarian in Europe-hoz kapcsolódó hivatalos videoklipje a Youtube-ra. A hozzászólók, viszont nagy többségben keményen lehúzzák a dalt, a klipet, velük együtt pedig Gesztit is.
 Hogy kinek van igaza nem tisztem eldönteni, azt a klip megnézése után olvasóinkra bízom.


Egy hozzászólást azért kiemelnék, amely szerintem  tükrözi a mai magyar értelmiség hangulatát-véleményét...

"A "nagy" magyar nép számomra már vagy 5 éve halott (régebb óta, de én 5 éve vettem észre.) Ami itt van az csak egy elcsökevényesedett valami, amit itt hagytak mert már nem érdemes vele foglalkozni. 
Akik a magyarokat, Magyarokká változtathatná azok meg inkább elmentek ki külföldre és igazuk is van! 
Mert minek itt maradni? Minek ennyit tanulni, hogy aztán a suliból kikerülve rögtön a munkanélkülire kelljen menni? 
Minek itt maradni, ha már családot alapítani sem lehet mert egyszerűen nincs miből? Minek itt maradni ha csak az lesz a vége, hogy a szüleinknek kell eltartaniuk még egy vagy több éhes szájat? 
Minek itt maradni amikor csak azt látom/látjuk, hogy ennek sohasem lesz vége, mert senki sem mer lépni ellene, vagy ha mégis akkor azonnal meghurcolják, kisemmizik, utcára vetik, és porig alázzák?
Kiábrándultam ebből az országból. Itt születtem, itt nőttem fel, és még itt is élek egyelőre. De isten a tanúm, már csak a személyimen szerepel az, hogy magyar vagyok. Bennem, belül ahol a honszeretetnek kellene lennie, csak undor van, és menekülni vágyás. Undorodom ettől az egésztől ami itt van.
Egyetértek azokkal akik lelépnek, csak irigyelni tudom őket érte és akik még maradtak ugyanerre buzdítani. A maradék "csőcselék" pedig maradjon egy országot temetni."

Barta P.

Ez a jacckas !

...ezek az eszementek még élvezik is ezt az egészet!
 
Barta P.