Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. július 9., hétfő

A Jobbik válaszolt Joseph Crowley képviselőnek !

Facebook-oldalán tette közzé Vona Gábor, a Jobbik elnök-frakcióvezetője az antiszemitizmus miatt aggódó amerikai szenátorok levelére írt válaszát.
 
Júniusban ötven szenátor írt levelet a magyar miniszterelnöknek, amelyben arra szólították fel, hogy a magyar vezetők emeljék fel szavukat az antiszemitizmussal szemben. Az amerikai képviselők aggódtak a Jobbik antiszemita és homofób megnyilvánulásai miatt. A Joseph Crowley kongresszusi képviselőnek címzett levélben Orbán Viktor köszönetet mondott az amerikai képviselők megkereséséért. A magyar miniszterelnök arról panaszkodott válaszában, hogy ellenfelei zsidóbérencnek titulálják.
Mivel az amerikai szenátorok leginkább a Jobbikot támadják, a nemzeti radikális párt elnöke levélben válaszolt az aggódóknak.


Forrás:Facebook
Levél Joseph Crowley képviselőnek és társainak:





" Házasság " amerikai módra?

  Álljon meg a fáklyás menet,tö....van a menyasszonynak ! 

                                      Régi barátjával kötött házasságot szombaton Barney Frank ...
(kép: The New York Times)

... amerikai demokrata párti képviselő, az amerikai kongresszus első tagja, aki hivatalosan azonos neműt vett el. A két férfi Deval Patrick, Massachussetts állam kormányzója előtt esküdött örök hűséget egymásnak háromszáz meghívott társaságában Bostonban. A vendégek között volt John Kerry szenátor, egykori elnökjelölt és Nancy Pelosi, az amerikai kongresszus képviselőházának demokrata párti frakcióvezetője is.
A 72 éves Barney Frank a nála 30 évvel fiatalabb James Readyt vette el, akivel 2007-ben ismerkedett meg egy adománygyűjtő körúton Maine államban. Ready Ogunquit településen él, ács-, festő- és hegesztő műhelye van.
Barney Frank, a képviselőház pénzügyi bizottságának egykori elnöke, 1980-ban lett a kongresszus tagja, és mostani megbízatásának végén nyugdíjba vonul. Az átfogó pénzügyi szabályozási reform és a halászok jogainak támogatója, aki első kongresszusi politikusként vállalta nyíltan másságát.
(...hová jut a világ? /a szerk./)
Hivatkozás; Index.hu
szerk:Posta Sándor