Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. október 18., kedd

Nem mindig papsajt...

Úgy látszik könnyebb volt megvenni egy televíziót, mint közönségsikerre számító produkciót készíteni !
 A minden idők egyik legdrágább magyar tévés produkciójának címével büszkélkedő műsor a Star Academy című tehetségkutató-reality olyan gyenge nézettséget hozott, hogy először a napi összefoglalókat vette le a műsorról a csatorna, most pedig felpörgeti az eseményeket.
Finoman szólva nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Kevésbé finoman: csúfosan megbukott.

fotó/TV2
A kármentő akció eredményeként a jövő héttől a hétvégi megmérettetéseken ezentúl kettesével esnek ki az énekesek, akik énekelnek majd duetteket, és persze egy adáson belül több szóló produkcióval állnak majd színpadra. A fődíj marad, továbbra is 24 millió forintért és egy lemezszerződésért küzdenek az énekesek. 
 – A Star Academy versenye november közepén ér véget.
A Sztárban sztár fináléja előtti szombaton, a döntők hétvégéjén derül ki, ki nyeri meg a versenyt. A beköltözős tehetségkutató után a szombat esti sávban filmek kerülnek képernyőre,– írja a csatorna sajtóosztályára hivatkozva- az origo.hu.
(Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen kinek van kedve e két műsorvezetővel "színesített " valamit nézni. Az egyik az örök visítozó, a másik egy aluliskolázott, valóságshow-ból visszamaradt egyén.- a szerk.)
Szerk;Posta S.