Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 20., kedd

Négy és fél év börtönt kapott Damu Roland !

Négy év fél év börtönre ítélték, és öt évre eltiltották a közügyektől Damu Roland színészt ügyének keddi másodfokú tárgyalásán. A bíróság ezzel enyhítette a korábbi ítéletet, amelyet élettársa bántalmazása miatt kapott. Damunak kell megfizetnie egymillió forintot a másfél milliós perköltségből.
A másodfokú per idén március elején kezdődött a Fővárosi Törvényszéken, ahol Damu Roland az utolsó szó jogán csak annyit mondott: "Nem próbáltam megerőszakolni P. Tímeát, és nem is erőszakoltam meg, nem tartottam fogva soha. Ártatlannak tartom magam, nagyon bízom az igazságszolgáltatásban." 
A másodfokú per első tárgyalási napján Damu Roland ügyvédje az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését vagy Damu felmentését szerette volna, P. Tímea ügyvédje pedig a döntés helybenhagyását kérte. Ruttner az elsőfokú ítéletről kijelentette, hogy szerinte "jogilag egy silány fércmunka".
Részletesen ,+ videó az ítélet hirdetésről ...   (Itt ..)

Miért halt meg Mary Zsuzsi ?

Budapest - Törvényszerű volt Mary Zsuzsi (†64) halála, a boncolási eredmény súlyos alkohol- és gyógyszermérgezésről tanúskodik: egy üveg tömény pálinkának megfelelő alkoholra szedett be az énekesnő halálos adag nyugtatót.



  
"A rendkívüli halálesettel járó rendőrségi vizsgálat lezárult. A tragikus halál okán vált világossá , hogy az énekesnő – az erről szóló pozitív hírekkel ellentétben – nem szokott le az alkoholról,mind amellett halálos adagot szedett be, a sanax, frontin és helex hatóanyagú gyógyszerekből”   


A Megasztár 6 döntősei - Ki a legszimpatikusabb?


Megvan a "Megasztár 6" tizenkét döntőse. Közülük kerül ki az az egy, aki Magyarországon az Év hangja lesz 2012-ben. De vajon ki lesz az? 

 Megasztár 6 - szimpátiaszavazás és a részletek+ videók !

 (Itt !)



Hétvégén egy órát vesztünk !

Hamarosan jön az óra-átállítás - az örömhír, hogy ez a tavasz hivatalos jele, a rossz azonban az, hogy a kimerültségünk ilyenkor hág a tetőfokára, a tavaszi fáradtságot is beleértve. Hogy küzdhetünk meg vele?
 A nyári időszámítás egy kétélű kard: jelzi, hogy végre valóban itt a tavasz, ám az évnek ebben az időszakában tör ránk leginkább a kimerültség is. És bár csak egy órát veszítünk az óra-átállítással, tanulmányok szerint ilyenkor mégis megemelkedik a munkahelyi- és közlekedési balesetek száma.

Különösen a hét kezdetekor, miután az órát előre állítottuk, és 7 helyett már 8 óra van... Íme néhány tipp, amellyel megelőzhetjük a zavaró problémákat:   Tovább itt

 A nyári időszámítás 2012-ben március 25-én veszi kezdetét!