Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. augusztus 7., vasárnap

Az igazság " ideát " van

"Bemegy a cigány a munkaközvetítőbe"...ez már az integrálódni akarás előjele !

Szerk;Posta S.

Ki kellene mondani végre !

Kis híján megismétlődött az olaszliszkai lincselés, ezúttal a Borsod-­Abaúj-Zemplén megyei Boldván !

 Csakhogy itt alaposan melléfogtak a verekedők: A Blikk úgy tudja, hogy az áldozat, akit megtámadtak egy közlekedési baleset után, az edelényi rendőrkapitány fia volt.
Az eset néhány nappal ezelőtt történt: a fiú motorral haladt Boldván, amikor egy szabálytalan kerékpáros kihajtott elé. Nem ütköztek össze, de a hirtelen fékezéstől mindketten felborultak.
A rendőrkapitány fia még fel sem eszmélt a történtekből, amikor – a Blikk információi szerint – többen odarohantak hozzá, és mindenféle figyelmeztetés nélkül elkezdték rugdosni, ahol érték.

Akárcsak a tragikus olaszliszkai lincselésnél, itt is volt egy hangadó: egy nő kezdett el ordibálni, így biztatta a lincselőket, hogy verjék még tovább a férfit. 
 (Ki kellene már mondani végre, hogy mindkét eset RASSZISTA támadás volt, gyűlölet bűncselekmény ! Mert ugye azt mindenki tudja, hogy az elkövetők cigányok voltak ! Hol vannak ilyenkor a jogvédők, hol van a TASZ ?-a szerk.) 
A támadók ütötték-rúgták a fiatalembert, és azt kiabálták: megölték az anyánkat! Tették ezt egyébként úgy, hogy meg sem győződtek arról, mi lett a nővel.
A támadásnak végül az vetett véget, hogy az áldozatról leesett a bukósisak és kiderült, hogy kicsoda valamint a rendőrök is pillanatok alatt a helyszínre értek !
Szerk;Posta S.