Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 27., szombat

"Elüldözik" Nagyváradról az X-Faktor 5 győztesét

Kép RTL klub
A helyzet annyira eldurvult, hogy az iskolába már vissza sem megy többé, de a városban sincs maradása. De nem csak neki, mert az egész családja azt tervezi, felszámolják ottani életüket, és Budapesten kezdik újra.
"Az osztálytársaim, de még az unokatestvéremék is rossz­indulatú dolgokat terjesztenek rólam. Szerintük teljesen kifordultam önmagamból.
 Azt mondják rólam, sokat képzelek magamról, nagyképű lettem, pedig cseppet sem változtam az elmúlt hónapokban. Olyan vagyok, (legalább is szerinte) mint azelőtt. Nagyon rosszulesik" – mondta  Tóth Andrea, aki utólag azt is elárulta, az osztálytársai már a kezdet kezdetén ellene fordultak. A rosszindulatú pletykák pedig nem maradtak az iskola falain belül, olyannyira, hogy gyorsan eljutottak a szüleihez is.
(Vajon miért van hogy az összes ilyen tehetségkutatót határon túli magyarok nyerik meg vagy kisebbségi esetleg legalább egyik szülő nem magyar ? Már az elején borítékolható volt hogy megint az ilyen versenyzők közül kerül ki a győztes, nem kellett meglepődnünk.-a szerk.)
Blikk forrás.
Szerk;Posta S.