Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 13., péntek

Nézését meg a járását...



sakema

68 éves az új zsidó állam, Izrael !

"Az Izraellel ápolt barátság stabil pontja a magyar külpolitikának, és a magyar kormány mindent megtesz, hogy megőrizze és fejlessze a magyar és az izraeli népet összekötő barátságot" - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
Az izraeli nagykövetség a zsidó állam függetlenségének 68. évfordulója alkalmából rendezett ünnepséget a Vígszínházban.

 Ilan Mor és Szijjártó Péter (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

 Az eseményen Szijjártó Péter köszöntőjében kiemelte: a két ország együttműködése rohamosan fejlődik minden területen, és nincs nyitott kérdés a kétoldalú kapcsolatokban. Úgy fogalmazott, ha van olyan ország, amely megérti, hogy egy nemzetnek a legfontosabb a szabadság és a függetlenség, az Magyarország, a szabadságszerető emberek hazája.
 A külügyminiszter közölte: Magyarország és a magyarok mindig büszkék voltak arra, hogy Izrael és az izraeli nép barátai lehetnek, továbbá büszkék a társadalom zsidó tagjaira is, akik sokat tettek Magyarországért. Úgy látja, Magyarország a legjobb példa arra, hogy a különböző kultúrák együtt élve milyen értékeket hozhatnak létre.(!) A teljes hír itt olvasható.
Barta P.

Ők végezték ki a Jászapáti gólyát !

Jászapátiban 15 éves bűnözők brutálisan végeztek ki egy gólyát. Az egész ország felháborodott az eseten, íme az elkövetők. Felkavaró képsorok!

Szerk;Posta S.

Egy "művészi, nem provokatív" videó a Youtube-on !

Ez a videó nem bántja a Youtube cenzorok "kényes" ízlését !


Részlet a Youtube Irányelvközpont szabályzatából ! (...)vagy egyéb szexuális tartalmat bemutató videó abban az esetben megengedhető, ha alapvető célja oktatás, ismeretterjesztés, tudományos vagy művészi, továbbá a tartalma nem túlzottan provokatív !
 (És ez a videó közel 25 millió  megtekintésnél tart ! Kíváncsi lennék rá, ha teszem azt két fehér európai ember csinálná ezt a "műveletet" akkor is hagyná a Youtube és nem túlzottan provokatívnak értékelné ?-a szerk. )
Szerk;Posta S.