Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. május 19., péntek

Az évtized vicce !

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 05000/136/2017. bűnügyi számon folytat nyomozást lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. április 25-ét megelőzően ismeretlen elkövető vagy elkövetők betörtek egy kisgyőri ingatlanba, ahonnan egy Mercedes 463 típusú terepjárót, hét vadászfegyvert, lőszereket, trófeákat, KTM típusú krosszmotort, márkás kerékpárt, órát, szeszes italokat és 30 méter réz esőcsatornát tulajdonítottak el.
Az esettel összefüggésben szükségessé vált az autóban ülő férfiak azonosítása, akikről kamerafelvételek készültek. Az egyik személy 25-30 év közötti, 180-185 centiméter magas, szolárimmal barnított bőrű, vékony arcú, minkét oldalt felnyírt barna hajú, felül hosszabb, borzas hajviseletű, elkövetéskor teljes arcán többnapos borostát viselt.
A másik férfi 20-30 év közötti, 170-180 centiméter magas fehér, szoláriummal barnított bőrű, rövidre nyírt hajú, elkövetéskor arca enyhén borostás volt, normál testalkatú.
(...) Az ügyben a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 2 000 000 forint, azaz kétmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki,-írja a police.hu
(Most már csak azt kell megállapítani,hogy hol szoliztak a "fiatalok" és már el is lehet kapni őket ! Vagy esetleg mégsem szolárium barnák ezek az elkövetők ? Mert ugye azt már mégsem írhatja a rendőrség, hogy cigányok voltak...de ez már azért a vicc kategóriába tartozik ! -a szerk. )
Szerk;Posta S.

A közösségi oldalon olvastam...

Bizony egy ilyen humoros megosztásért már ki is zárhatnak a "csoportból" ...

- Jó napot. Be szeretnék tenni tízezer forintot a bankjukba. Mi a garancia, hogy visszakapom a pénzem ha a bank csődbe megy?
- Nem megy a bank csődbe, de ha gond lenne a megyei fiók kifizeti a pénzét.
- És ha a megyei fiók is tönkremegy?
- Akkor a Budapesti Központ fizet.
- És ha a Budapesti Központ is bezár?
- Akkor a garancia alapból fizet a kormány.
- És ha a kormány megbukik?
- Őszintén, uram. És ez nem érne meg önnek tízezer forintot?!
 
Szerk;Posta S.