Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 1., kedd

A vélemények megoszlanak...

...a nagy "port" kavaró videó miatt !
A szöveg miatt 18+-os !

Lehet hogy ráhúzta a kormányt az "emberekre", de mit keresnek az autópályán ?
Szerk;Posta S.

Olvasónk írja...

"Tisztelt Szerkesztők !

Mivel én már nyugdíjas vagyok, így bőven van időm böngészgetni az interneten. Így találtam rá az Önök által működtetett oldalra. Kíváncsian kezdtem el lapozgatni a cikkek között és meg kell hogy mondjam sok mindennel egyet értek, de van amiben eltérő véleményem van.
A modern kori bevándorlásról például hasonlóan gondolkodunk, hiszen az sajnos senkinek sem jó, hiába is hangoztatják az európai nagyokosok, hogy  így meg úgy ez a kötelességünk... nem igaz.

Én már jó ideje várok már arra - összeszorított ököllel -, hogy végre-valahára megszólalnak a demográfusok, biológusok, zöldek, antropológusok a tömeges európai migráció katasztrofális demográfiai hatásai miatt: hiába. 
Teljesen világos, hogy egy biológiai értelemben önmagát reprodukálni képtelen populáció nemhogy integrálni nem képes másokat, de önmagát emészti fel, amennyiben életterét átadja egy nála sokkal dinamikusabban szaporodó etnikumnak. 
A muzulmán és afrikai tömegek beáramlása sokkal gyorsabbá fogja tenni az őshonos európai fehér faj kihalását, hiszen fenyegetett környezetben kevésbé szaporodik minden állatfaj, és ez alól az ember sem kivétel. Miért hallgatnak hát?
A zöldek minden fűszálért képesek harcolni, ami veszélyben van, kivéve a fehér embert.
Milyen politikus az, aki országa erőforrásait nem arra használja, hogy segítse, gyarapítsa sajátjait, hanem idegenek ellátására fordítja. 
Egyáltalán, hogy lehet, a párizsi mészárlás után ezek a politikusok még hatalmon vannak? 

A sötét jövő pedig semmi jót nem ígér. Mi lesz az elkényeztetett gyermekeinkkel, akik még a szemetet is csak hosszas könyörgésre képesek kivinni egy olyan világban, ahol magukat a hitükért, meggyőződésükért felrobbantani képes 12 éves gyermekek tömegei növekednek? 

 Lehet, hogy a következő sorokért a női olvasóik fel fognak háborodni, de szerintem ha alaposan végiggondolják mit is akarok mondani, talán megértenek.

Mert azért ne feledjük hogy a nyugati világ romlása a női emancipációval és ennek szükségszerű velejárójával a  NŐ hagyományos feladatainak elvesztésével kezdődött. 
A városokban a romlás korán elkezdődött ezt még ellensúlyozta valamennyire a vidéki területek relatíve magasabb népszaporulata és az utóbbi évtizedekben értünk oda hogy megfordult a kocka.
Mert akármennyire is szép az egyenlőség egyetlenegy dologban nem lehet egyenlő a férfi és a nő: éspedig gyereket szülni csak nő képes és egy társadalom fennmaradásához ez a legfontosabb !
És ezért van pusztulásra ítélve az európai társadalom is mert ezután csakis az evolúció törvényei érvényesülnek és sajnos politikai döntésekkel ezt már tartok tőle, hogy nem lehet megváltoztatni.
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni a jelenlegi állapotokhoz. Köszönöm hogy elolvasták a levelemet. Tisztelettel:Pereszlényi Tamás "
Megosztotta :Barta Péter.