Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 1., kedd

A vélemények megoszlanak...

...a nagy "port" kavaró videó miatt !
A szöveg miatt 18+-os !

Lehet hogy ráhúzta a kormányt az "emberekre", de mit keresnek az autópályán ?
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Jogi szempontból elsőnek az államnak az útfenntartóval közösen biztosítani kell a megfelelő körülményeket az úton. Ez a feladata. Ez olyan, mintha az állam kötelezné a magasban dolgozókat, hogy ne legyen védőkötelük. Néha egy-egy leesne. itt meg néha egyet-egyet elütnek. Arra jó volt ez a videó, hogy végre lássuk a tömény valóságot.
    Ráadásul még őket büntetik ha a raktérben találnak egy migránst. Hogy lehet úgy vezetni, hogy hátra is figyel, úgy kell manőverezzen, hogy senki ne ugorhasson fel, és még egy többsávos forgalmas úton a vezetésre is figyeljen, meg futkosókra, akik nem is lehetnének ott.
    Ha normális körülmény lenne, akkor nem lett volna miért videózni. Viszont annak van haszna, hogy a világ is látja mi folyik ott, mert így biztosan nincs benne egy tudósításban sem. Esetleg az illetékes végre felébred.
    Az lenne a megoldás, hogy a fuvarozó cégek, vagy sofőrök, vagy mind együtt befejezik a szállítást azért, hogy veszélyes. Mert az. Nincsenek meg a körülmények. Rákényszerítik a sofőröket rossz döntésekre, vagy arra, hogy ha baleset történik a futkározók miatt, megöljön egy embert. Ha mindenki leáll, akkor rendet fognak csinálni.
    És azokkal a "benszülöttekkel" mi lett, akik a kamiont dobàltàk, és veszélyeztették a sofőr életét? Ja semmi.... lehet màr az angol népet terrorizàljàk, és kapjàk a segélyeket.... Így kell ezt csinálni +

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.