Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 20., vasárnap

Feltűnési viszketegség ?

Kép; Facebook forrás

Vajon miért van szüksége egy ismert embernek testőrre Magyarországon? – teszi fel a Blikk a kérdést – Hiszen olyanra még nemigen volt példa, hogy egy "sztárolt valaki" biztonsági emberrel menjen el bulizni. Most azonban Mága Zoltán hegedűművész megtette ezt és beállt a hollywoodi "hírességek" sorába. 
A Balaton Sound fesztiválon nem kis feltűnést keltett. 
(Egy kis feltűnés az érvényesüléshez mindig kell !? Nincs ez másképpen szűkebb környezetünkben sem, csak körbe kell néznünk és figyelni !-a szerk. ) 
Az egyből látszott, hogy nagyjából először van fesztiválon, ugyanis elegáns cipőben, zakóban járt fel-alá, de közel kétméteres testőrével is kilógott a tömegből. 
Már ha bement volna a tömegbe. Ő ugyanis a buli VIP-területén töltötte az idejét, ahová csak egy szűk réteg juthat be, ezért is volt érthetetlen, hogy miért fogadott kísérőt, aki oszlatta Mága útjából a tömeget, vagy éppen türelmesen várta őt a mosdó előtt. A külföldiek azt hitték, a hegedűs igazi világsztár, hiszen csak náluk látni ilyet, a magyarok azonban jót mosolyogtak a dolgon. 
 „Én személy szerint nem alkalmazok magántestőrséget, de vannak olyan események, rendezvények, ahol kötelező jelleggel kísérnek biztonsági emberek. Ilyen esemény volt a Balaton Sound is, ahol a rendezvény meghívott VIP-vendégeként vettem részt” – írta a Blikknek  Mága Zoltán. 

Egy hozzászólásban viszont ez olvasható; 
("Mága hazudott! Nem rendeltek a VIP-vendégek mellé testőrt, ő vitt magával egyedül biztonsági embert, aki az utat mutatta neki a nem létező tömegben és várta a wc előtt. A külföldiek csak bámultak, hogy ki lehet ez a világsztár, aki elegáns cipőben, zakóban, testőrrel teszi-veszi magát és szemmel láthatóan életében sem járt még fesztiválon. Csak röhögtek rajta.")
Szerk;Posta S.