Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 23., csütörtök

Miskolcon így működik az "integráció" !

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője a számozott utcáknál tartott tájékoztatóján elmondta: az önkormányzat -amely fideszes többségű-, önkormányzati lakásokba költöztetik azokat, akiket kilakoltattak a számozott utcákból. A miskolci városvezetés ráadásul még lakbért sem kér, csupán úgynevezett üzemeltetési hozzájárulást kell fizetni. 

(Első körben 30 lakást ad át ingyenes használatra a Máltai Szeretetszolgálatnak azzal a kikötéssel,  hogy az ingatlanokba csak számozott utcaiak költözhetnek, (természetesen ez nem szegregáció, nem mintha valaki is szívesen költözne azon lakások mellé, bár ilyen feltételek mellett lehet sokan azért meggondolnák- a szerk.) akiknek lakbért nem, csupán üzemeltetési hozzájárulást kell fizetniük !)
Ez azt jelenti, hogy a Máltai állja a rezsit, amihez a lakók egyéni megállapodástól függően járulnak hozzá valamennyivel. Jakab hangsúlyozta: a szervezetet az önkormányzat több tízmillióval támogatja, vagyis a számlát végső soron a miskolciak fizetik.
 A politikus szerint mindez része a Kriza-féle színháznak: a városvezetés látványosan kilakoltatja a számozott utcákban élőket, mondván, hogy nem fizetik a rezsit, majd beköltöztetik őket egy másik önkormányzati lakásba, ahol ezt már nem is várják el tőlük !
Ráadásul a lakáskerettel az a Máltai gazdálkodhat, amely eddig a felzárkóztatás terén semmilyen eredményt nem tudott Miskolcon felmutatni, vagyis az új lakások is jó eséllyel az enyészeté lesznek, véli Jakab Péter.
Szerk;Posta S.

"Krisztike" hisztije...

A tegnapi nap fénypontja ! Mint egy kétéves ovis, akinek elvették a játékát, azért jó volt látni...

Barta P.