Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 3., vasárnap

Berki, Győzike Fásy, Ördög! Van még lejjebb?

"Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-es karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot" - közölte György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója az elmúlt napokban. 

 A színes műsorpolitikáról meg az innovációról had jusson már eszünkbe;
 Berki K. Gáspár Gy. Fásy Á. megannyi "ragyogó név" és "értékes" szórakoztatói teljesítmény a média egén. 
Természetesen az előbbi megállapítást tegyék egy jó nagy idézőjelbe. S most velük fényeskedik Ördög N. Akinek összesen annyi a dolga. hogy üvöltözve elmondjon néhány mondatot vagy készítsen egy teljesen ostoba, érdektelen, három mondatos beszélgetést. 
No és ettől esik hasra a médiának nevezett talpnyaló sereg, akik egymás sarkát taposva akarják megírni szenzációként, hogy, milyen frizurában teszi Ördög az előbb felvázoltakat.
Nem, Ördög és a többi túlajnározott nem az Eiffel tornyot építette föl egyedül. Nem...mert amit csinálnak az gyakorlatilag a semmi. Buta, káros, semmilyen: értéktelen és semmi köze a szórakoztatáshoz. 
Ördög most a színvonalban a hozzá hasonlók közé került: Berki, Gáspár, Fásy. Csak így tovább! Mindig lejjebb!
Barta P.