Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. február 28., kedd

" Sámsonkerti " kerítők !


Az interneten is népszerűsítették az általuk futtatott lányokat. Bűnszervezetben, folytatólagosan elkövetett kerítés bűntettében mondott ki bűnösnek a Debreceni Ítélőtábla szerdán másodfokon két debreceni és egy sámsonkerti férfit. Rajtuk kívül egy fiatal nőt és egy negyedik férfit is elítéltek jogerősen.




F. Tibor taxisként többször fuvarozta a két férfit. Egy alkalommal valamelyikük említést tett arról, hogy 2 ezer forint fejében a lányokat is hozhatná-vihetné, amire a taxis igent mondott. Így gyakran ő volt az, aki az ügyféltől elvette a pénzt, kivette belőle a saját és a lány részét, a többit pedig továbbította a vádlottaknak. Előfordult, hogy az említett mobiltelefon hozzá került, s ő kezelte az ügyfeleket. K. András és T. László egyébként követte, hogy az adott lányt vagy ügyfelet melyikük hozta, s többször is elszámolási vitába keveredtek.  (Tovább itt)

Riport a VV-5 finalistáival !



Vigyázz ! A Google figyel !

Március elsejétől megváltoznak a keresőóriás adatvédelmi irányelvei. Általa tárolt kereséseinket néhány kattintással eltávolíthatjuk. 

 A kereső által megjegyzett adatok felszámolásához lépjünk be gmail címünkkel a Google History oldalára. Jelöljük be az „Internetes előzmények teljes törlése”, illetve „Remove all web history” menüpontot, s nyomjuk meg az „OK” gombot. Az adatok (végképp?) törlődnek. Több gmail cím esetén minden egyes címen meg kell ismételni az eljárást.

Hogy mit tegyél, ( itt ) részletesen le van írva !!